Με πολυοργανική ανεπάρκεια ένα 5χρονο αγγελούδι μετά απο φωτια στο σπίτι που έμενε – Συνελληφθη ο πατέρας του που ήταν τύφλα στο μεθύσι την ωρα της φωτιάς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της φωτιάς που ξέσπασε χθες το βράδυ σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Κολωνό, με αποτέλεσμα ένα αγοράκι μόλις 5 ετών να νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Αττικόν, καθώς, σύμφωνα με τους γιατρούς έχει πολυοργανική ανεπάρκεια.

Ο πατέρας του αγοριού καθώς και δύο άλλων παιδιών, 8 και 12 ετών τα οποία πρόλαβαν να βγουν από το διαμέρισμα έδωσε εκ νέου κατάθεση σήμερα καθώς χθες φέρεται να μπέρδεψε τους πυροσβέστες με όσα ισχυρίστηκε. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται να είπε ότι ήταν στην είσοδο του κτηρίου και μετά ότι ήταν στο διαμέρισμα και έβγαλε τα παιδιά ο ίδιος!

Όμως, όπως φαίνεται, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του άνδρα, με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου. Ο άνδρας, ο οποίος, χθες βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, την ώρα της πυρκαγιάς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο πατέρας των παιδιών κοιμόταν με ένα από τα τρία παιδιά στο κρεβάτι του. Πιθανότατα, ο 5χρονος να βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο και ο 8χρονος αδερφός του να έπαιζε με αναπτήρα σε άλλο σημείο του σπιτιού.

Η πυροσβεστική εκτιμά πως ίσως ο 8χρονος να έβαλε καταλάθος φωτιά που γρήγορα να πήρε μεγάλες διαστάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ