Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Κινα καλεί τους Αμερικανούς να αποθηκεύσουν τρόφιμα για δυο εβδομάδες τουλάχιστον

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντελώς  ξαφνικά η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Κινα  δημοσίευσε ανακοίνωση, που καλεί  τους Αμερικανούς πολίτες στη χώρα να «διατηρούν 14 ημέρες προμήθεια φαρμάκων, εμφιαλωμένου νερού και τροφής για τον εαυτό σας και τα μέλη του το νοικοκυριό τους»!

Προφανώς οι ΗΠΑ δεν βλέπουν κάποια αποκλιμάκωση αναφορικά με τα περιοριστικά μέτρα που λαμβάνει η Κίνα για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού. Αντίθετα, θεωρούν ότι αυτά τα μέτρα θα ενταθούν, μαζί με τα κρούσματα, και οι πολυήμερες καραντίνες είναι εξαιρετικά πιθανές.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα από την ασφάλεια, την υγεία και την ευημερία των Αμερικανών πολιτών στο εξωτερικό. Συνεργαζόμαστε ενεργά και βοηθάμε τους πολίτες μας που αντιμετωπίζουν προκλήσεις που σχετίζονται με την πρόσφατη αύξηση των μολύνσεων από τον COVID-19 στην Κίνα».

4AD9C085 5A62 4387 84EF DFA4F5771B90
Η ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ

Οι αρχές της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (ΛΔΚ) έχουν επεκτείνει τους περιορισμούς πρόληψης και τα μέτρα ελέγχου του COVID-19 καθώς εμφανίζονται επιδημίες.

Αυτά τα μέτρα μπορεί να περιλαμβάνουν καραντίνες κατοικιών, μαζικές δοκιμές, κλείσιμο, διακοπές μεταφοράς, lockdown και πιθανό χωρισμό της οικογένειας», αναφέρει η δήλωση που δημοσιεύτηκε από την Πρεσβεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ