Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
Array

Επί των ερειπίων του ΠΑΣΟΚ το νεοφιλελεύθερο κόμμα του Μπενύτο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Μαγια
Τη ληξιαρχική πράξη διάλυσης του ΠΑΣΟΚ είχε υπογράψει με την ετυμηγορία του την περ. Κυριακή ο Ελληνικός λαός. Κι ο Μπενύτο, μη έχοντας άλλη επιλογή, απλώς την επικύρωσε, διαλύοντας τον σάπιο κομματικό μηχανισμό και εξαφανίζοντας ό,τι είχε απομείνει να θυμίζει το κόμμα των μη προνομιούχων. «Δεν υπάρχουν πλέον όργανα, διαλύονται όλα. Υπάρχει μόνο ο πρόεδρος», σημείωσε με το γνωστό αλαζονικό ύφος του υπερφίαλου ηγεμόνα.
«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να το ξαναφτιάξουμε από την αρχή», διαμηνύει, δίνοντας το στίγμα όλων όσων πρόκειται να ακολουθήσουν, δηλαδή, το χτίσιμο, επί των ερειπίων του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, του νέου κόμματος της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας!…
Αλλωστε, ο Μπενύτο, είναι ο πρωτεργάτης της νεοφιλελεύθερης μετάλλαξης του ΠΑΣΟΚ
και της αποκοπής του ομφάλιου λώρου του με την κοινωνία, προκειμένου να υπηρετήσει, με συνέπεια την ολέθρια για τη χώρα και το λαό πολιτική του Μνημονίου.
Υπενθυμίζουμε ότι η νεοφιλελεύθερη προσήλωση του Μπενύτο, είχε γίνει αντικείμενο δριμείας κριτικής εκ μέρους της Λ. Κατσέλη, τον Οκτώβριο 2011, κατά τη διάρκεια σύσκεψης υπό τον …αξέχαστο ΓΑΠ, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μεταπειστεί και να υπερψηφίσει το περιβόητο άρθρο 37 του πολυνομοσχέδιου για τα εργασιακά:
«Είναι σαφές ότι έχουμε ιδεολογικές διαφορές! Εσύ περνάς μια νεοφιλελεύθερη γραμμή, εγώ αντιστέκομαι σε αυτό, και σου επαναλαμβάνω ότι η Τρόικα ποτέ δεν ζήτησε το άρθρο 37. Αυτό είναι δικιάς σου έμπνευσης. Περνάς τη γραμμή ορισμένων εργοδοτών. Κάνεις ρουσφέτι σε 4-5 επιχειρηματίες, τραπεζίτες και εκδότες!».
Παράλληλα, ο Μπενύτο, προανήγγειλε τη σύσταση επιτροπής ανασυγκρότησης η οποία θα έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση του συνεδρίου, που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Σεπτεμβρίου, αν και μέχρι τότε κανείς δεν ξέρεις αν θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ…
Η νέα, όπως διαφαίνεται, εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου αναμένεται να το στείλει στα …τάρταρα της κάλπης!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ