Σφράγισε το στομα του ο Τιμ Κουκ της Apple όταν ρωτήθηκε για την Κίνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του τεχνολογικού κολοσσού Apple Τιμ Κουκ αρνήθηκε με επιδεκτικό τρόπο να σχολιάσει τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις στην Κίνα, μια πολιτική εξέλιξη με σοβαρές επιπτώσεις για την εταιρεία του.

Το FOX Business προσπάθησε να ρωτήσει τον Κουκ, καθώς βρέθηκε για συναντήσεις με νομοθέτες στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, τρέχει πανικόβλητος από δημοσιογράφο του Fox που τον ρωτά για συνεννόηση με το ΚΚΚ για να φιμώσει τους διαδηλωτές για την ελευθερία

Ο Κουκ ρωτήθηκε εάν υποστήριξε το δικαίωμα του κινεζικού λαού να διαμαρτυρηθεί και για τις σκέψεις του για τους εργάτες του εργοστασίου που ξυλοκοπήθηκαν από τις αρχές και παρέμεινε σιωπηλός.

Ο Κουκ παρέμεινε σιωπηλός όταν ρωτήθηκε και αν μετάνιωσε που η Apple φέρεται να περιόρισε την πρόσβαση στο AirDrop που χρησιμοποιούσαν οι διαδηλωτές για να αποφύγουν την παρακολούθηση της κινεζικής κυβέρνησης.

Ο Κουκ αρνήθηκε επίσης να σχολιάσει εάν επιμένει στις επιχειρηματικές συναλλαγές της εταιρείας του με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ