Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Κατεστραμμένο το δεύτερο κινητό που είχε η 12χρονη στον Κολωνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την αισιοδοξία τους πως πολύ σύντομα θα καταφέρουν να εντοπίσουν και να ταυτοποιήσουν τους παιδεραστές που κακοποίησαν σεξουαλικά τη 12χρονη από τον Κολωνό, καθώς οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν εντοπίσει τα ψηφιακά ίχνη του Ηλία Μίχου.

Κατά τους αστυνομικούς τα νέα ευρήματα θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά και αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για τις επαφές που είχε ο 53χρονος βιαστής και μαστροπός της 12χρονης με παιδεραστές ακόμα και εκτός Ελλάδας, ενώ δεν αποκλείεται να ρίξουν «φως» σε ενδεχόμενη κακοποίηση άλλων παιδιών από τον 53χρονο.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, μιλώντας στην εφημερίδα «Real News», αποκάλυψε πως το κοριτσάκι μίλησε για έναν ακόμη κακοποιητή της. Πρόκειται για έναν άνδρα που βρέθηκε μαζί της κατόπιν εντολής του Μίχου, ο οποίος είναι φίλος του. Ο συγκεκριμένος δεν ήταν μεταξύ αυτών των ανδρών που η 12χρονη είδε στις φωτογραφίες κατά την εξέταση της στην Ασφάλεια.

Ακόμη ένα κινητό γεμάτο στοιχεία

Όπως λέει η κα Ταραχοπούλου, το κοριτσάκι μέρα με τη μέρα θυμάται και διάφορα άλλα από τα όσα βίωσε την περίοδο που ο Ηλίας Μίχος την εξέδιδε και ανακαλεί στη μνήμη του και άλλα πρόσωπα και γεγονότα, μετά το σοκ που υπέστη.

Η δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε ότι η 12χρονη είχε και ένα τηλέφωνο που έσπασε, το οποίο και περιείχε στοιχεία για πρόσωπα που είτε συναντήθηκε, είτε συνομίλησε μαζί τους. Τη συγκεκριμένη συσκευή παρέδωσαν στην Ασφάλεια, αλλά η απάντηση που πήραν -σύμφωνα με τη δικηγόρο- ήταν πως δεν μπορούν να ανακτήσουν τα στοιχεία…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ