Το χρονικό ενος προαναγγελθέντος θανατου (ΕΣΥ)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του Μιχάλη Ραμπίδη

Πτολεμαίδα 5-12-2022

Ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα του ΠΑΣΟΚ 1981 το ΕΣΥ, με πρωτεργάτες τους Παρασκευά Αυγερινό και Γιώργο Γεννηματά, που το αγκάλιασε ο Ελληνικός λαός και το σεβάστηκαν σχεδόν όλες οι μετέπειτα κυβερνήσεις, καταλύεται.

0DB15A8B 4080 4D63 92DD 22C63259DB1C C64C7466 CD5C 4804 9BBB 70D6AD8A760F
Το νομοσχέδιο “ΝΕΟ ΕΣΥ” που αφορά ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, το υπερασπίστηκε η διορισμένη Υφυπουργός Μίνα Γκάκα, αρνούμενος ίσως να το εισηγηθεί ο Υπουργός Υγείας κ Πλεύρης.

Η κοινωνική ευαισθησία (όσων είχαν) των “προθύμων” της κυβερνητικής πλειοψηφίας, “πνίγηκε” μέσα στις προγραφές της εκλογικής λιστοκρατίας της ΝΔ ….
Τρία θεμελιώδη δικαιώματα, κατακτήσεις του λαού μας καταργούνται.
-ΑΣΦΑΛΙΣΗ & ΣΥΝΤΑΞΗ κατρακύλησαν στο κατώτερο δυνατό σημείο. Όλες σχεδόν οι ιατρικές εξετάσεις πληρώνονται, εκτός των Δημόσιων Νοσοκομείων (ακόμα) και η σύνταξη μετά βίας συντηρεί τους ξεχασμένους της τρίτης ηλικίας.
– Η ΠΑΙΔΙΑ είναι ακόμα προστατευόμενη του Συντάγματος, με αρκετές κερκόπορτες (κολέγια κ.λπ.) που δεν μπορεί ακόμα το σύστημα να τις κάνει ελκυστικές.
-Το ΕΣΥ αποδυναμώνεται προσφέροντας υπηρεσίες στα ιδιωτικά συμφέροντα, που πρωτίστως αποσκοπούν στο κέρδος.
Η “Αμερικανιά” (Halloween, Υγεία κ.α.) στο σημερινό Ελλαδιστάν περισσεύει: Έχεις λεφτά, έχεις υγεία, δεν έχεις πεθαίνεις !!! Εξ άλλου πολλοί γίναμε ….

ΔΗΜΟΦΙΛΗ