Απίστευτη πρόκληση από τον Αλβανό Πρωθυπουργό ενόσω ο Μητσοτάκης επισκέπτεται την Αλβανία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Αλβανία για διήμερη επίσκεψη και συμμετοχή στη Σύνοδο ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων και έχει προγραμματίσει μάλιστα και συνάντηση μετά το τέλος της με τον Έντι Ράμα, ο Αλβανός Πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στην Euractiv, εξαπέλυε χυδαία επίθεση κατά της χώρας μας!

Σε ερώτηση για τη διαδικασία ένταξης των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ, ο Ράμα απάντησε ότι δεν είναι μια «εξέταση» που μπορείς «να εξαπατήσεις όπως έκανε η Ελλάδα» και η σημασία ένταξης τους «έχει αυξηθεί λόγω της γεωπολιτικής κατάστασης που αντιμετωπίζει η περιοχή και το μπλοκ»!

Ο Αλβανός είπε συγκεκριμένα σύμφωνα με τη Euractiv: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η διαδικασία ένταξης είναι μια ατομική διαδικασία, βασισμένη στην αξία. Πρέπει να εκπληρώσουμε τα πρότυπα κριτηρίων για τις εργασίες μας και δεν είναι μια εξέταση για να κλέψεις. Ακόμα κι αν οι καθηγητές είναι πολύ διατεθειμένοι να σου δώσουν διέξοδο. Είναι προς το συμφέρον σου να δώσεις σωστά αυτές τις εξετάσεις».

Πρόσθεσε ότι είναι ζωτικής σημασίας να υπάρχουν λειτουργικοί θεσμοί και «να μην εξαπατάμε πολύ όπως έκαναν κάποιες γειτονικές χώρες στο παρελθόν». Όταν του ζητήθηκε να τις κατονομάσει, ο Ράμα είπε, «Ελλάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ