Μενιδι: Μάχες «σώμα με σώμα» με τους αστυνομικούς κοντά στον καταυλισμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλη ένταση επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή Αυλίζα Αχαρνών. Ομάδες νεαρών Ρομά, σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν ανάψει φωτιές στην περιοχή και πραγματοποιούν επιθέσεις με πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με το Star, κοντά στον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή, γίνονται μάχες «σώμα με σώμα» ανάμεσα σε καμιά διακοσαριά Ρομά και περίπου 50 αστυνομικούς, ενώ έχουν ριφθεί και φωτοβολίδες ευθείας βολής, χώρια από τον πετροπόλεμο.

nb keimeno menidi roma

Ο Βαγγέλης Γκούμας που μετέδιδε το ρεπορτάζ, όταν ακούστηκαν κάποιοι θόρυβοι από τα επεισόδια, τους περιέγραψε σαν πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης. Επίσης, οι εξαγριωμένοι Ρομά, φαίνεται να σημαδεύουν με λέιζερ και να πετούν φωτοβολίδες ευθείας βολής προς την ΟΠΚΕ.

Νωρίτερα, επεισόδια είχαμε και στην οδό Μόρνου στο Μενίδι, όταν νεαροί Ρομά πέταξαν διάφορα αντικείμενα εναντίον αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στην περιοχή για τυχόν επεισόδια με αφορμή τον πυροβολισμό του 16χρονουαπό αστυνομικό στην Θεσσαλονίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ