Βρέθηκε νεκρή μεσα στο σπίτι της η Μαρια Τζαμαρα, κόρη του κορυφαιου τραγουδιστή της δημοτικής μας παράδοσης, Γιώργου Τζαμάρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λαμίας, η τραγική είδηση του θανάτου της κόρης του Γιώργου Τζαμάρα, του γνωστού ερμηνευτή των παραδοσιακών ασμάτων.

Η Μαρία Τζαμάρα, σε ηλικία 56 ετών βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι όπου έμενε μαζί με την κόρη της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamia report.

Την γυναίκα βρήκε χωρίς της αισθήσεις της η κόρη της και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες διαπίστωσαν ότι για την άτυχη γυναίκα ήταν ήδη αργά.

tzamara

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών του ΑΤ Λαμίας η 56χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια και απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής θα ρίξουν «φως» στα αίτια του θανάτου της.

Η Μαρία ήταν κόρη του Γιώργου Τζαμάρα, ενός εκ των μεγαλύτερων ερμηνευτών του δημοτικού τραγουδιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβρη του 2019 σε ηλικία 83 ετών.

41cbeeec 0765 4c05 ac01 3585e2b297c7

Ο Γιώργος Τζαμάρας που έκανε εμφανίσεις σε Αμερική, Αυστραλία και Γερμανία, με τους Έλληνες ομογενείς να τον αποθεώνουν, ήταν το «αηδόνι του δημοτικού τραγουδιού» σύμφωνα με τους χιλιάδες θαυμαστές του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ