Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν αρνήθηκε να καλύψει τον Μαργαρίτη Σχοινά!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόλαση στην συνέντευξη τύπου της προέδρου της κομισιόν!

Δεν σταματά ο «χορός» των αποκαλύψεων γύρω από το σκάνδαλο διαφθοράς Qatargate, καθώς σύμφωνα με το Politico το «μικροσκόπιο» των βελγικών αρχών και ο έλληνας επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος μάλιστα παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ εκ μέρους της Κομισιόν.

Ειδικότερα, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν απέφυγε την Δευτέρα να απαντήσει σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με τον Μ. Σχοινά, σε μια τοποθέτηση που αφήνει εμφανώς «ακάλυπτο» τον έλληνα επίτροπο.

Υπενθυμίζεται ότι ο επίτροπος της Κομισιόν παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ εκ μέρους της Κομισιόν.

Παράλληλα, έχει προβεί σε αρκετές θετικές αναρτήσεις στο Twitter υπέρ του Κατάρ τους τελευταίους μήνες: ενδεικτικά, σε ένα tweet του, επαίνεσε το Κατάρ για τη «σημαντική και απτή πρόοδο στην εργασιακή μεταρρύθμιση», ζητώντας να διατηρηθούν αυτές οι μεταρρυθμίσεις.

Σημειώνεται επίσης πως ο Μ. Σχοινάς συμμετείχε –σε ανώτερο επίπεδο– στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να προτείνει την άρση της βίζας για το Κατάρ και το Κουβέιτ τον περασμένο Απρίλιο.

documentonews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ