Ο Γκλέτσος στη Λαμία φωναζε στον Τσιπρα: Νάτος, Νάτος ο πρωθυπουργός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη Λαμία βρέθηκε ο Αλέξης Τσιπρας και εκει έτυχε θερμής υποδοχής απο τον Απόστολο Γκλετσο που κατα τη διάρκεια ομιλίας του Τσίπρα, άρχισε να χειροκροτεί και να φωνάζει νάτος νάτος ο πρωθυπουργός,  κεντρίζοντας για άλλη μία φορά τον ενδιαφέρον του κόσμου που βρέθηκε στο σημείο για την επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού.

Η χώρα εξάγει στην Ευρώπη, όχι προϊόντα αλλά διαφθορά – Στην Ευρώπη συλλαμβάνουν τους επίορκους, στην Ελλάδα απειλούνται με σύλληψη αυτοί που αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα
Η χώρα μας δυστυχώς έχει γίνει η χώρα με τις αρνητικές πρωτιές σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε το ακριβότερο ρεύμα, έχουμε τους χαμηλότερους μισθούς, έχουμε τις μεγαλύτερες ανισότητες.
Τώρα τελευταία έχουμε κι ένα ακόμα χαρακτηριστικό πρωτιάς: Εξάγει η χώρα, αλλά δεν εξάγει προϊόντα, εξάγει διαφθορά στην Ευρώπη.

Η διαφορά είναι ότι στην Ευρώπη υπάρχουν θεσμοί που λειτουργούν, υπάρχει δικαιοσύνη που συλλαμβάνει τους επίορκους, ενώ στην Ελλάδα απειλούνται με σύλληψη αυτοί που αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα και όχι αυτοί που διαπράττουν τα σκάνδαλα.

Φανταστείτε, θα μπορούσε πουθενά αλλού να σταθεί έστω ένα λεπτό μια κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός όταν αποκαλύπτεται ότι είχε στήσει ένα παρακύκλωμα παράνομων υποκλοπών και παρακολουθήσεων πολιτικών αντιπάλων, υπουργών, δημοσιογράφων, δικαστών, επιχειρηματιών, ακόμη και των αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων; Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα θα μπορούσαν να σταθούν έστω κι ένα λεπτό; Ίσως μονάχα σε χώρες όπως το Κατάρ θα μπορούσαν να σταθούν. Όχι όμως σε ευρωπαϊκές χώρες.

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει πάει τη χώρα πάρα πολύ πίσω. Το γενικευμένο αίσθημα της αδικίας, της διεύρυνσης των ανισοτήτων, η πολιτική αυτή που μας οδήγησε στη χρεοκοπία πριν από κάποια χρόνια, η πολιτική αυτή που θέλει του φτωχούς να γίνονται φτωχότεροι, τους πλούσιους όμως και τους ισχυρούς να γίνονται ισχυρότεροι, είναι μια πολιτική που δεν μας αξίζει. Η διεύρυνση των ανισοτήτων δεν μας αξίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ