Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Αήθης επίθεση της Καθημερινής στον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τον εξαιρετικά απαξιωτικό τίτλο «Κε τε λα πόνγκο, κε τε λα πόνγκο», από το πασίγνωστο τραγούδι που δονεί τους καρναβαλιστές τις ημέρες της Αποκριάς, η εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», επιφυλάσσει ένα εξαιρετικά οξύ σχόλιο κατά του Άδωνι Γεωργιάδη με βαρύτατα υπονοούμενα.

Ο συντάκτης της στήλης «Στέντωρ» κάνει λόγο για επικοινωνιακό ντελίριο για το «καλάθι του νοικοκυριού» και το «καλάθι του Αη Βασίλη», χαρακτηρίζοντάς το, μάλιστα, ως business as usual. Και το σχόλιο κλείνει με την εξής υποτιμωτική φράση «Αν πάντως οι εκλογές γίνουν την άνοιξη και αποφασιστεί ενδιαμέσως κανένα “καλάθι του Καρνάβου”, δεν θα χρειαστεί νέα καμπάνια. Τρέχει ήδη».

Αναλυτικά το σχόλιο της «Καθημερινής»

«Κε τε λα πόνγκο, κε τε λα πόνγκο

Αν ήταν άλλος, θα λέγαμε ότι φταίει η προεκλογική φούρια. Για τον αεικίνητο, όμως, υπουργό της Αναπτύξεως, που τρέχει με πυρηνική σύντηξη, προτού η σύντηξη ανακαλυφθεί, το επικοινωνιακό ντελίριο για το “καλάθι του νοικοκυριού” και, τώρα, για το “καλάθι του Αη Βασίλη” είναι business as usual. Τουλάχιστον, οι πόζες με τα λαμπιόνια και αγιοβασιλάκια-που μοιράζει επισήμως το ίδιο το υπουργείο- είναι ασυγκρίτως πιο χαριτωμένες από τους μπακαλογατίσιους ακισμούς μπροστά στα ψυγεία με τα κοτόπουλα και τα ράφια με τα κομκασέ. Αν πάντως οι εκλογές γίνουν την άνοιξη και αποφασιστεί ενδιαμέσως κανένα “καλάθι του Καρνάβου”, δεν θα χρειαστεί νέα καμπάνια. Τρέχει ήδη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ