30χρονη κοπέλα έφυγε ξαφνικά απο τη ζωη ενώ έτρωγε – Πνίγηκε απο μπουκιά που της στάθηκε στο λαιμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια ανείπωτη τραγωδία έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την κοινωνία του Ρεθύμνου και ειδικά την οικογένεια της 30χρονης Ζαφειρένιας, που έφυγε από τη ζωή την ώρα που έτρωγε με μια παρέα φίλων της.

319450366 1130881064299183 1158090814410434033 n

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν μία μπουκιά φαγητού «κόλλησε» στον λαιμό της νεαρής με αποτέλεσμα να φράξει ο αεραγωγός της και να βρει τραγικό θάνατο.

Παρά το γεγονός, όπως αναφέρουν πληροφορίες του e-kriti, ότι οι φίλοι της προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, δυστυχώς η 30χρονη δεν τα κατάφερε και όταν μεταφέρθηκε στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

zefi 2

Η οικογένεια και οι φίλοι που ήταν μαζί της, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ καθώς δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η 30χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της τόσο άδικα και τόσο πρόωρα.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η άτυχη νεαρή όπως έγινε γνωστό εργαζόταν για χρόνια ως εθελόντρια στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο.

«Μαύρη μέρα σήμερα για το Ρέθυμνο και για την Ειδική Αγωγή!

Η Ζέφη μας, η γλυκύτατη μας εργοθεραπεύτρια, χρόνια εθελόντρια στο Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο και μετά από σπουδές και μεταπτυχιακά, αναπληρώτρια σε άλλα μέρη, φέτος τα έφερε η μοίρα να επιστρέψει στο σχολείο μας και στα αγαπημένα της παιδιά…

…κι όμως η μοίρα τα φέρνει όπως αποφασίζει εκείνη…

Άδικα έφυγε χτες τη νύχτα μετά από πνιγμό με φαγητό και μπροστά σε φίλους! Μας λυπεί ιδιαίτερα και μας αφήνει μια αίσθηση αδικίας ο αναπάντεχος χαμός της!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα Ζέφη μας και κουράγιο στην οικογένεια!»

Με πληροφορίες απο το ekriti.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ