Φωτια στο Λονδινο σε πολυτελές εστιατόριο με 300 άτομα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρομακτικές στιγμές έζησαν σήμερα τα ξημερώματα οι θαμώνες τουλατινοαμερικάνικου εστιατορίου  «MNKY HSE» που βρίσκεται στο Mayfair του Λονδίνου, όταν, ξέσπασε φωτιά  κατά τη διάρκεια ενός χριστουγεννιάτικου πάρτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε από την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και γρήγορα πήρε διαστάσεις.

Μάλιστα, την φωτιά αλλά και τις αντιδράσεις των θαμώνων που ήταν περίπου 300 κατέγραψαν αρκετά βίντεο που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα.  Είναι ενδεικτικό ότι στο χώρο επικρατεί χαμός, ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά και οι πελάτες σηκώνονται από τα τραπέζια ακόμα και με ποτήρια στα χέρια για να ξεφύγουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσωπικό του καταστήματος με απίστευτη γενναιότητα έβγαλε όλους τους θαμώνες από το μαγαζί χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Περισσότεροι από 24 πυροσβέστες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά στο εστιατόριο.

«Πυρκαγιά στο εστιατόριο MNKY HSE στο Mayfair με τους θαμώνες να τρέχουν αν σωθούν. Υπήρχαν περίπου 300 άτομα στο εστιατόριο εκείνη τη στιγμή, νομίζω ότι πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο προσωπικό που εκκένωσε εγκαίρως τον χώρο και απέτρεψε μια σοβαρή καταστροφή», έγραψε στο Twitter o Martin Murray, ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, «τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μέσα στο κτίριο ήταν αναμμένα και είχαν σβήσει πριν φτάσουν οι πυροσβέστες. Περίπου 300 άτομα απομακρύνθηκαν από το προσωπικό του χώρου και τα πληρώματα πραγματοποίησαν συστηματική έρευνα στο ακίνητο για να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν βρισκόταν μέσα. Ένας άνδρας και μια γυναίκα έλαβαν επί τόπου τις πρώτες βοήθειες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ