Αμέσως μετά την βουλη: Σείστηκε η Φιλοθέη από την θριαμβευτική είσοδο του Κυριάκου σε πολυτελή οικία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λαϊκό προσκύνημα στην Φιλοθέη αμέσως μετά την ομιλία του στη Βουλή προκάλεσε ο πρωθυπουργός που συνεχίζει την επέλαση του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Όνειρο του αυτή τη φορά να εκλέξει δικό του άνθρωπο στην μεγάλη περιφέρεια της Αθήνας. Φαίνεται μάλιστα απόλυτα αποφασισμένος να σπάσει αυτό το «άβατο» της παράταξης, καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορεί να ελέγξει τις εξελίξεις στο κόμμα για την επόμενη ημέρα.

Έτσι, αμέσως μετά την ομιλία του στο κοινοβούλιο, ο πρωθυπουργός μετέβη σε οργανωμένη λαοσύναξή στην οικία του συγκεκριμένου στελέχους στην Φιλοθέη, όπου και έδωσε επίσημα το χρίσμα για την υποψηφιότητα της στην Α Αθήνας.

Οι πληροφορίες μου λένε μάλιστα ότι είναι θέμα τιμής για τον Κυριάκο έπειτα από την υποψηφιότητά Τριαντόπουλου, Συρεγγέλα, Νικολάου, να μπορέσει να «κατακτήσει» και την Αθήνα βάζοντας άλλο ένα πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του, άσχετα εάν δεν προέρχεται από τη Ν.Δ.

Άλλωστε, η μόνη οικογενειακή παράδοση που έχει κρατήσει ο Κυριάκος είναι αυτή που θέλει τις «καλές δουλειές» να γίνονται μόνο με πασόκους. Του εκσυγχρονισμού, βεβαίως – βεβαίως.

Πηγη: Μαξιμος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ