Παλαιό Φάληρο: Νεκρός ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξέπνευσε, τελικά, ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το 9άρι όπλο του πατέρα του, στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο έφηβος που γύρω στις 2 το μεσημέρι κάλεσε στο 112 και τούς είπε πως είναι έτοιμος να βάλει τέλος στη ζωή του και κατόπιν βρέθηκε βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι από τους άνδρες της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας που έσπευσαν στη μεζονέτα της οδό Πέλοπος, απ’ όπου έγινε η κλήση, υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα.

Σημειώνεται πως οι διασώστες της Πυροσβεστικής χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα για να μπούνε στον 1ο όροφο της μεζονέτας απ’ όπου τηλεφώνησε ο 16χρονος, τον οποίο παρέλαβε το ΕΚΑΒ και μετέφερε εν ζωή στο νοσοκομείο. Το όπλο που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας κατείχε νόμιμα ο πατέρας του, ενώ, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες φέρεται να πυροβολήθηκε δύο φορές. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας του, ο οποίος βρισκόταν στο ισόγειο της μεζονέτας, φέρεται να ήταν εκείνος που άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς.

Αξίζει να αναφερθεί πως, από την πρώτη στιγμή που ο αυτόχειρας μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», οι γιατροί χαρακτήριζαν την κατάστασή του ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς το τραύμα ήταν διαμπερές. Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ