Σάλος με το Ζιβάγκο του Κυριακου – Ειδικοί τον συμβουλευουν να φοράει χαντρα θαλασσιά για το ματι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα κι όλα. Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Ημαθία και Θεσσαλονίκη δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει τις περιοδείες των κωμικών θιάσων και τις παραστάσεις τους.

nb mitsotakis61

Ο one man show Πρωθυπουργός, με εμφάνιση α λα Ανδρέα Παπανδρέου(έβγαλε μάτια το ζιβάγκο που φορούσε) μάλλον βιώνει μια έντονη κρίση ταυτότητας, καθώς μετά το τέλος της ομιλίας του στην πλατεία της Αλεξάνδρειας, ήχησε στον αέρα ένα από τα τραγούδια (το «Ροκ της Καντίνας», της Ελένης Καραΐνδρου) που συνήθιζε να συνοδεύει τον αείμνηστο ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ πριν ανέβει στο βήμα για τις ομιλίες του.

Βέβαια, ως… ελαφρυντικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ίσως και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια το τραγούδι αυτό ακούγεται σε συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και σε ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα. Αλλά και πάλι, για τον αρχηγό της ΝΔ μιλάμε.

Το άλλο «νούμερο» του stand up περιλάμβανε τα λουλούδια στη Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία συνόδευε τον σύζυγό της και φορούσε και αυτή ζιβάγκο! Πριν ξεκινήσει την ομιλία του στο COEN, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Ημαθίας Σταύρος Γιαναβαρτζής προσέφερε στον Πρωθυπουργό μία ανθοδέσμη.

Εκείνος φώναξε τη σύζυγό του Μαρέβα και της έδωσε τα λουλούδια και είναι πολύ κρίμα που κανένας δεν σκέφτηκε να ντύσει το στιγμιότυπο με το αξέχαστο άσμα του Νίκου Πάνου, «τα λουλούδια στην κυρία από μένα».

Η επιθεώρηση είχε και… άρωμα τεχνολογίας, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την υπογραφή σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης της σύμβασης για την έναρξη κατασκευής του Fly Over, είδε κόσμο και ντουνιά να του έχει κλείσει την έξοδο για να βγάλει σέλφι (αυθόρμητες πάντα) μαζί του.

«Μπλόκαρες την έξοδο! Πρέπει να είσαι εγρήγορση όταν κρατάς το τηλέφωνο. Κοίτα εδώ γιατί εγώ είμαι πιο γρήγορος!» είπε ο Πρωθυπουργός στις κυρίες που στήθηκαν για να φωτογραφηθούν μαζί του και προφανώς δεν ήξεραν τα «μυστικά» της καλής σέλφι.

Το βίντεο από το κανάλι Taifer:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ