Αργεντινή: Οπαδός τσακίστηκε στην προσπάθειά του να πηδήξει από γέφυρα στο πούλμαν της ομάδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η… οπαδική τρέλα δεν πάει στα βουνά, παρά ξεχύνεται στους δρόμους της Αργεντινής, για να υποδεχτεί την εθνική ομάδα της χώρας, η οποία επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, αγκαλιά με το βαρύτιμο τρόπαιο από το Μουντιάλ του Κατάρ.

Μόνο που ανάμεσα στις αμέτρητες απίθανες εικόνες από τους έξαλλους πανηγυρισμούς των -περίπου- τεσσάρων εκατομμυρίων Αργεντίνων και στον πανζουρλισμό που επικράτησε στους δρόμους του Μπουένος Άιρες, κατά τη διάρκεια της σημερινής παρέλασης των τροπαιούχων, υπήρξε τουλάχιστον μία η οποία αμαύρωσε την όλη εορταστική ατμόσφαιρα.

Και πιο συγκεκριμένα, όπως μπορούμε να δούμε σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, δύο οπαδοί της Αργεντινής εμφανίζονται να πηδούν από μια γέφυρα, με σκοπό να «προσγειωθούν» στο πούλμαν με τους παίκτες της εθνικής, το οποίο περνούσε εκείνη τη στιγμή από κάτω. Μόνο που, ενώ ο πρώτος τα κατάφερε να βρεθεί σώος ανάμεσά τους, ο δεύτερος χτύπησε με φόρα στην οροφή του και κατόπιν «έσκασε» στο έδαφος!

Κι ενώ, μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κάποια -επίσημη ή μη- ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του, το γεγονός αυτό ήταν, ως φαίνεται, αρκετό για να λήξει πρόωρα η παρέλαση και ο Λιονέλ Μέσι με τους συμπαίκτες του να αναγκαστούν να αποχωρήσουν από το σημείο με ελικόπτερα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ