Σάλος με τις θερμές προσωπικές σχέσεις που εχει με φίλους του ο Ορέστης Τζιόβας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Viral εχουν γίνει οι αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωη που έκανε ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος έχει δηλώσει ότι έχει bisexual ανησυχίες.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Antivirus, και δήλωσε ότι είναι «σύμμαχος και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας».

Όπως εξήγησε, ο ίδιος αντιλήφθηκε πώς είχε ανησυχίες από την ηλικία των 22 ετών, όταν είχε αισθανθεί ότι έλκεται από τα αγόρια: «Είχα, βέβαια, αυτές τις επαφές με τα άλλα αγόρια, που οι περισσότεροι έχουμε μεγαλώνοντας – κοινούς αυνανισμούς και τέτοια –, αλλά τότε δεν είχα νιώσει κάποια έλξη προς το ανδρικό φύλο. Νομίζω πως αυτό προέκυψε λίγο πιο μετά σαν έρευνα, εκεί στα 22» ανέφερε.

Στη συνέχεια ο ίδιος αποκάλυψε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με άτομα από το φιλικό του περιβάλλον, ενώ όπως δήλωσε δεν μπορεί να φλερτάρει με αγνώστους: «Είχα πολλά άτομα στην παρέα μου που είναι γκέι. Στο λέω γιατί σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου και όχι με αγνώστους. Καλοί φίλοι, με τους οποίους αισθανόμουν μια ασφάλεια. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να φλερτάρω με ένα αγόρι. Δεν βλέπω, δηλαδή, ένα αγόρι σε ένα μπαρ και θέλω να το φλερτάρω. Ήταν κάτι κυρίως σεξουαλικό, το οποίο ήθελα και να το ερευνήσω για να μην υπάρχει καμία σκιά. Γενικώς, δεν θέλω να υπάρχουν σκιερά πράγματα στο μυαλό μου και στη ζωή μου. Προτιμώ να τα έχω εξερευνήσει» ανέφερε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ένας ο άνθρωπος που τον συμβούλευσε να μιλήσει ανοιχτά, ήταν ο Αλέξανδρος Ρήγας: «Θυμάμαι να συζητώ με τον Αλέξανδρο Ρήγα, με τον οποίο είχαμε έρθει πολύ κοντά ως άνθρωποι, και να του λέω ότι είχα σεξουαλικές εμπειρίες με άλλους άνδρες. Με συμβούλευσε να βγω και να το πω. “Έστω και έναν άνθρωπο να βοηθήσεις να νιώσει πιο άνετα με τον εαυτό του, θα είναι μεγάλο κέρδος”, μου είχε πει. Μετά από αυτό άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά να μιλήσω. Για να βοηθήσω κάπως. Αυτός ήταν ο σκοπός μου».

Όπως ανέφερε στην συνέντευξή του ο Ορέστης Τζιόβας, όταν μίλησε για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, κάποιοι απογοητεύτηκαν, όπως ένας πατέρας που του σχολίασε ότι λυπάται, γιατί ο γιος του τον είχε πρότυπο. Παράλληλα όμως, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον στήριξαν για το θάρρος του να να προχωρήσει σε αυτές τις δηλώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ