Γηροκομείο Αθηνών: Συγκινημένη η Μαίρη Λιντα τραγουδα στον Κουτσούμπα Θα σε παρω να φύγουμε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Γηροκομείο Αθηνών βρέθηκε σήμερα ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του κόμματος, για να ευχηθεί χρόνια πολλά στους φιλοξενούμενους.

Ο κ. Κουτσούμπας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της διοίκησης, Σπύρο Χαμακιώτη, τον γενικό διευθυντή, Κώστα Σολδάτο και άλλα στελέχη της διοίκησης, ενώ συνομίλησε με εργαζόμενους και τρόφιμους.

11A7ACC1 B95F 4688 8D07 4F68218B6725

Μάλιστα, ιδιαίτερη ήταν η συνάντησή του με την σπουδαία Μαίρη Λίντα, η οποία του τραγούδησε «Θα σε πάρω να φύγουμε…».

«Αυτές τις μέρες η σκέψη μας και η καρδιά μας είναι κοντά στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, είναι κοντά ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους που βρίσκονται και σε αυτό εδώ το γηροκομείο. Και βεβαίως είναι κοντά στα απροστάτευτα παιδιά, είναι κοντά στους χρόνια πάσχοντες, στα άτομα με αναπηρίες, είναι κοντά στις κακοποιημένες γυναίκες, αλλά και σε όλο το λαό μας που υποφέρει μπροστά σε μια ενεργειακή φτώχεια, στη μεγάλη ακρίβεια, στους πλειστηριασμούς, στο χαμηλό εισόδημα, στις χαμηλές συντάξεις, γι’ αυτά όλα, για τα οποία ευχόμαστε και ελπίζουμε με τον αγώνα μας να αλλάξουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Ευχηθήκαμε χρόνια πολλά, χρόνια καλά, με υγεία» δήλωσε ο γγ του ΚΚΕ και πρόσθεσε:

«Εδώ βρισκόμαστε σε ένα πραγματικά καταπληκτικό χώρο, ένα μεγάλο χώρο, με αξιόλογες υποδομές που φιλοξενεί αυτή τη στιγμή 120 συνανθρώπους μας, ηλικιωμένους, που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πάνω από 550 άτομα που το έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι το κράτος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Θα πρέπει η περιφέρεια, ο δήμος σε συνεργασία να βοηθήσουν τη διοίκηση, τους εργαζόμενους εδώ στο χώρο που με αυτοθυσία παλεύουν και για να κρατηθεί και για να αναβαθμιστεί και να νιώθουν όμορφα οι συνάνθρωποί μας, οι ηλικιωμένοι που μένουν εδώ. Σας ευχαριστώ, χρόνια πολλά με υγεία, με δύναμη σε όλους!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ