Εργαζόμενος καθαριότητας παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός και χαροπαλεύει στην εντατική

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από μία κλωστή κρέμεται η ζωή του υπαλλήλου καθαριότητας που τα ξημερώματα του Σαββάτου, παρασύρθηκε από αμάξι, ενώ εργαζόταν, στην Λεωφόρο Σουνίου. Ο άνδρας έχει ήδη χάσει το πόδι του και βρίσκεται στην εντατική, διασωληνωμένος, δίνοντας σκληρή μάχη για να κρατηθεί ζωντανός.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα στην περιοχή Πέτα Σαρωνικού, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε με φόρα και παρέσυρε τον άτυχο άνδρα που την στιγμή εκείνη προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του σταθμευμένου απορριμματοφόρου.

Ο 52χρονος, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο πόδι στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση σταμάτησε η αιμορραγία, ωστόσο υπάρχουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του άτυχου υπαλλήλου στο νοσοκομείο βρίσκονται συνάδελφοί του, αλλά και ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, με συνεργάτες του. «Πρόλαβε να τον ειδοποιήσει ο οδηγός του απορριμματοφόρου και ανέβηκε στο σκαλοπατάκι του οχήματος. Για αυτό το αμάξι τον πήρε από τη μέση και κάτω. Αλλιώς, θα είχε σκοτωθεί. Ο άνθρωπος είναι 22 χρόνια υπάλληλος στο Δήμο και εκείνη την ώρα δούλευε, μάζευε τον κάδο. Φαίνεται από το βίντεο ότι έχει ευθύνη ο οδηγός του ΙΧ αλλά για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου διενεργεί ανάκριση η Τροχαία», δήλωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους του 52χρονου, ο άτυχος υπάλληλος κάνει δύο δουλειές για να τα φέρει βόλτα καθώς έχει δύο παιδιά που σπουδάζουν. Τις τελευταίες ώρες, η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί αλλά παραμένει σοβαρή και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για τη ζωή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ