Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Σεισμός από την αποκάλυψη για το γαλάζιο βουλευτή που έπαιρνε δουλειές από το Δημόσιο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φαίνεται πως οι business με δημόσιο χρήμα για τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν τελειωμό! Η επιχείρηση του βουλευτή Φθιώτιδας, Θέμη Χειμάρα εμφανίζεται να λαμβάνει τουλάχιστον 400.000 ευρώ από μία σειρά από δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις και φορείς του ευρύτερου δημοσίου από το καλοκαίρι του 2019 όταν εξελέγη μέχρι και σήμερα κάτι που εκθέτει και το κόμμα της ΝΔ και τον πρόεδρό της και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

DA461613 5F72 4FC6 AEDD FB57B081E63C

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Documento που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο, η επιχείρηση εκτυπώσεων του βουλευτή της ΝΔ εμφανίζεται να έχει συνάψει εκατοντάδες συμβάσεις προμηθειών με μία σειρά από δήμους της περιφέρειάς του, όπως με τους δήμους Λαμίας, Αμφίκλειας-Ελάτειας, Στυλίδας, Καμένων Βούρλων και άλλους, καθώς και αρκετές δημοτικές επιχειρήσεις των δήμων αυτών. Επίσης, με φορείς του ευρύτερου δημοσίου όπως με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το τμήμα του υπουργείου Εργασίας στη Θεσσαλία, τις Περιφερειακές Ενότητες Ευρυτανίας και Φωκίδας και άλλους.

Σε δήλωσή του που δημοσιεύεται όπως και όλα τα στοιχεία των συμβάσεων με το Δημόσιο στο Documento που κυκλοφορεί το Σάββατο, ο βουλευτής αφού επιβεβαιώνει τη συντριπτική πλειονότητα των στοιχείων της έρευνας, αποδίδει σε λάθος των… συνεργατών του την παράνομη δραστηριότητα της επιχείρησής του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ