Παραλιγο να κινητοποιηθεί το Χαμογελο του παιδιού: Έψαχναν όλο το πρωί τον Κυριάκο για να του πουν για την αποκάλυψη του Documento!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εισήγηση για την διαγραφή Χειμάρα στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πονοκέφαλο χρονιάρες μέρες έχει προκαλέσει στο Μαξιμου η αποκάλυψη του νέου σκανδάλου με πρωταγωνιστή βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που κάνει παρανόμως business με το δημόσιο, καταπατώντας το ασυμβίβαστο.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Documento, ο βουλευτής Φθιώτιδας και επιχειρηματίας Θέμης Χειμάρας, από το 2019 που εκλέχθηκε μέχρι και σήμερα, έχει κάνει συνολικά 270 συμβάσεις με δήμους στην περιφέρειά του αλλά και με φορείς του ευρύτερου δημοσίου.

Αυτή τη στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει στα χέρια του εισήγηση για διαγραφή του βουλευτή από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. Άλλωστε εδώ μιλάμε για καραμπινάτη παρανομία, ενώ οι δικαιολογίες που έχει εκφράσει ο Χειμάρας, δεν πείθουν κανέναν. Αντίθετα δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα στην κυβέρνηση.

Τώρα το «έχει στα χέρια του την εισήγηση», είναι σχήμα λόγου, διότι ο Μητσοτάκης κάνει διακοπές. Τηλεφωνικά ενημερώθηκε σήμερα το πρωί για την αποκάλυψη της εφημερίδας, που δεν είχε ακόμα κυκλοφορήσει, αλλά ήταν διαθέσιμη στο διαδίκτυο για συνδρομητική ανάγνωση.

Άρα τις τελικές αποφάσεις θα τις λάβει όταν γυρίσει από τις διακοπές του.

Με πληροφορίες απο το newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ