Πρωτοφανες Τουρκικό δημοσίευμα κατα του Τσιπρα για την συναντηση με τον Λουλα: Η ελληνική αντιπολίτευση διαμαρτυρήθηκε για την Τουρκία στην Βραζιλία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με τον Βραζιλιάνο ηγέτη Λούλα ντα Σίλβα, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντά του.

Ενώ συνεχίζεται η ένταση μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, μια αξιοσημείωτη κίνηση ήρθε από την ελληνική αντιπολίτευση, γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Τσίπρας, αρχηγός του αριστερού κόμματος της ελληνικής αντιπολίτευσης Σύριζα, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα.

Μετά τη συνάντηση, ο Τσίπρας ανάρτησε στον λογαριασμό του στα social media:

 «Ο Λούλα επέστρεψε. Αυτή τη φορά δε θα αγωνιστεί μόνο για να καταπολεμήσει τις ανισότητες, αλλά και για να υπερασπιστεί τη Δημοκρατία και να ενώσει τη χώρα του. Γιατί ο Μπολσονάρο νικήθηκε αλλά ο Μπολσοναρισμός είναι ακόμη εδώ, όπως χαρακτηριστικά μού είπε στη συνάντησή μας.», είπε.

Από την άλλη, αναφέρθηκε ότι ο Τσίπρας παραπονέθηκε στον Σίλβα για την Τουρκία.

Ο Τσίπρας ενημέρωσε τον Βραζιλιάνο πρόεδρο για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και εξέφρασε τη δυσφορία του για την Τουρκία (σημ. για την αυξανόμενη τουρκική επιθετικότητα), όπως σημειώνεται.

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό ΠερισκόπιοΓιῶργος  Ἐχέδωρος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ