Σάλος με τον Ελλαδίτη κωμικό Πάρη Ρούπου: “Αστεία” για μισή Κύπρο και αγνοούμενους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντονες αντιδράσεις, σάλο και ντροπή έχει προκαλέσει παράσταση Stand-Up Comedy του Πάρη Ρούπου στην Ελλάδα με τίτλο «Δουλίτσα να υπάρχει».

Κατά τη διάρκεια της παράστασης ο συγκεκριμένος κωμικός σατιρίζει την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, γελά με τους αγνοούμενους και χλευάζει την μοιρασμένη Κύπρο. Το εν λόγω απόσπασμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου με επικριτικά σχόλια.

Μεταξύ άλλων αναφέρει. «Μία φορά βρεθήκαμε σε ένα πολύ ακριβό μπαρ στη Λευκωσία. Μπαίνει μέσα ένα πολύ φραγκάτος τύπος. Μου λέει ένας φίλο μου. Τον βλέπεις αυτόν, έχει την μισή Κύπρο. Του απάντησα ότι όλοι οι Κύπριοι έχουν την μισή Κύπρο. Η μόνη ένωση που υπάρχει πλέον στην Κύπρο είναι στα φρύδια τους».

@miltisp

Μόνο ντροπή και θλίψη νιώθω που Εν έτη 2023 κάποιοι γελούν με τον πόνο κάποιου άλλου. Και αυτός οχι μόνο γελά αλλά το κάνει και παράσταση… 😠 #βγαλτοσκασμοεπιτελους #fypシ #foryou #fyp #cy #foryoupage #κυπρος🇨🇾 #κυπροςσεαγαπωωωωω

♬ original sound – Miltis

Συνεχίζοντας, αναφέρει «δεν νομίζω πότε να παίξω στην Κύπρο αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν θέλω κιόλας. Διχάζομαι. Σκέφτομαι την στιγμή που θα βγει αυτό το βίντεο με σχόλια όπως «ψόφο». Παίζει να είμαι αγνοούμενος μια μέρα».

Πηγή: Sigmalive larnakaonline.com.cy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ