Κολωνός: Θέλουν να καλύψουν πολιτικούς, παπάδες, επίορκους αστυνομικούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την σιωπή του έσπασε και μίλησε για την ζωή που βιώνει από τη στιγμή που ήρθε στο φως της δημοσιότητας η ανατριχιαστική ιστορίας της μαστροπείας και των βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό, από τον Ηλία Μίχο, αλλά και την τεράστια καθυστέρηση στην διαλεύκανση της υπόθεσης που του στερεί την μητέρα του που είναι στη φυλακή μίλησε ο αδερφός της μικρής, Κώστας.

Ο 18χρονος βρέθηκε σε συνέλευση που έγινε στην περιοχή του με στόχο να δημιουργηθεί μια πρωτοβουλία που θα στηρίξει την ανήλικη αδερφή του. Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» μέσα από ένα ηχογραφημένο μήνυμα και η μητέρα των παιδιών που ακόμα βρίσκεται στη φυλακή.

«Η ζωή μας έχει καταστραφεί. Σε όσα έχουμε περάσει αυτούς τους μήνες, δεν έχουμε καμία βοήθεια από πουθενά. Ούτε ψυχίατρος βοήθησε την αδελφή μου, κανένας από το κράτος δεν μας έλυσε κανένα πρόβλημα», ανέφερε αρχικά ο 18χρονος.

Ο νεαρός υπερασπίστηκε την μητέρα του που είναι άδικα μέσα στη φυλακή τόσους μήνες ενώ η διαλεύκανση της υπόθεσης δεν δείχνει να προχωράει.

«Είναι άδικο και εκδικητικό που έχουν μέσα τη μάνα μας. Έχουν περάσει 4 μήνες και δεν έχουν κάνει τίποτα για την υπόθεση μας. Είναι σίγουρο το μόνο που θέλουν είναι να συγκαλύψουν την υπόθεση και όσους εμπλέκονται, πολιτικοί, παπάδες, μπάτσοι, διάφορες προσωπικότητες και οι καλοί οικογενειάρχες που μπαίνουν στο ιντερνετ για να βρούνε να βιάσουν παιδιά».

Καταλήγοντας ο 18χρονος είπε πως η διαχείριση της υπόθεσης αποδεικνύει πως κανείς που περνά κάτι αντίστοιχο δεν μπορεί να βγει να μιλήσει γιατί το μόνο που θα αντιμετωπίσει είναι η αδιαφορία και η κωλυσιεργία των αρμόδιων αρχών.

«Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το μήνυμα που θέλουν να δώσουν σε όποιον του συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι, αν κάποιος μιλήσει για βιασμούς θα περάσει αυτά που περνάει η οικογένειά μου. Ποιο παιδί θα τολμήσει και ποια οικογένεια θα πάει να καταγγείλει αν κάτι του συμβαίνει. Θα τον ξεφτιλίσουν και θα του διαλύσουν τη ζωή.

Θέλω ο κόσμος που καταλαβαίνει τι είναι να είσαι φτωχός και πόσο εύκολα σε διαλύουν και δεν μπορείς να αντιδράσεις, να αντιμετωπίσεις όλα αυτά και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου να είναι μαζί μας και να κάνουμε ότι μπορούμε για να βγει το συντομότερο η μάνα μου από τη φυλακή και όχι να μας κοροϊδεύουν και να μην προχωράνε την ένσταση που έχει κάνει για αποφυλάκιση. Είναι μεγάλη αδικία να είναι η μάνα μου στη φυλακή και όλοι αυτοί που ευθύνονται να είναι έξω».

Η μητέρα της 12χρονης, στο ηχογραφημένο μήνυμά της, τόνισε ότι η οικογένεια έκανε και θα κάνει τα πάντα για να μεγαλώσει τα παιδιά με αξίες και βάσεις.

«Είμαστε μια οικογένεια βιοπαλαιστών, πολύτεκνοι που ο σκοπός της ζωής μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα να κάνουμε τα πάντα για το μεγάλωμα και τις σωστές αξίες και βάσεις που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας».

Η γυναίκα υποστήριξε πως η διαχείριση της υπόθεσης είναι λανθασμένη καθώς υπάρχουν παραλείψεις με σκοπό να καλυφθούν τα πραγματικά πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από την υπόθεση και να στερηθεί η ίδια τα παιδιά της.

https://youtu.be/-PpoeNDk0as

«Όλη αυτή η ιστορία έχει σκοπό να δεχτώ λάσπη από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, να προφυλακιστώ και να μου στερήσουν τα παιδιά μου δηλαδή την ίδια μου τη ζωή και να μη μ’ αφήνουν να συμβάλλω κι εγώ, όπως μπορώ, για να πιαστούν και να τιμωρηθούν οι βιαστές του παιδιού μου».

Αξίζει να αναφερθεί πως όσα λέει ο 18χρονος αλλά και η μητέρα του έρχονται σε συμφωνία με την καταγγελία που έχει κάνει ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας σχετικά με την άδικη προφυλάκιση της μάνας καθώς πίσω από την φρικιαστική υπόθεση κρύβονται πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας τα οποία έχουν τεράστια κάλυψη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ