Η viral απάντηση του παλικαριού μας οταν τους παρενοχλούσαν οι Τούρκοι: Θα πνιγεί ο μαλ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ειδήση ειναι πλέον γνωστή με περιπολικό του Λιμενικού μας που έσπευσε στην περιοχή όπου είχαν εισβάλλει οι Τούρκοι ψαράδες και άρχισε να δέχεται παρενοχλήσεις απο τουρκικά σκάφη.

Στα βίντεο βλεπουμε την τουρκική ακταιωρός προσπαθεί να εμβολίσει το ελληνικό σκάφος κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς με έναν Έλληνα ναυτικο να σχολιάζει: Θα πνιγεί ο μπιπ ο μπιπ

Απειλές από Ακάρ

Με αφορμή το περιστατικό, ο Χουλουσί Ακάρ προειδοποίησε και απείλησε την Ελλάδα, κάνοντας μάλιστα λόγο και για… παρενόχληση Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο!

«Έχουμε σοβαρά προβλήματα με την Ελλάδα. Εργαζόμαστε πραγματικά σκληρά για να τα επιλύσουμε μέσω διαλόγου. Δυστυχώς δεν λάβαμε θετική απάντηση από τη γειτονική Ελλάδα. Όπως δεν ήρθαν, προσπαθούν να μας κατηγορήσουν με κάποιες δικές τους έννοιες. Από την Ελλάδα, που όπλισε τα νησιά και διέλυσε το status quo. Μόλις χθες πυροβόλησαν τους ψαράδες μας», είπε αρχικά ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας.

Και πρόσθεσε: «Προκλητική η Ελλάδα μέρα νύχτα. Κάνουν τα πάντα, τα κάνουν για εσωτερικούς πολιτικούς λόγους. Δεν αφήνουμε καμία παρενόχληση που μας γίνεται αναπάντητη. Λέμε ότι πριν πέσει το χιόνι στα βουνά που εμπιστεύεσαι, βάλε το μυαλό σου σωστά και τα πόδια σου στη γη. Τους προειδοποιήσαμε και συνεχίζουμε να τους προειδοποιούμε».

Για να καταλήξει με τις γνωστές απειλές: «Αφήστε την προκλητική σας στάση. Θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα ειρηνικά. Ας μιλήσουμε, λέμε. Δυστυχώς, βλέπουμε ένα πρόβλημα από την άλλη πλευρά ως προς αυτό. Το κάνατε αυτό στην ιστορία, οι συνέπειες είναι γνωστές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ