Δυο τραγικές απώλειες για την Ερτ σε λίγες ώρες: Έφυγαν απο τη ζωη ο Δημήτρης Πετυχάκης και ο Απόστολος Τσιτσούλης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στις 11:00, στον ιερό Ναό Αγίου Λουκά Χανίων, θα κηδευτεί ο Δημήτρης Πετυχάκης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο των Χανίων λόγω προβλημάτων υγείας.

Ο θάνατος του 69χρονου οικονομικού ρεπόρτερ, αναλυτή και αρθρογράφου, σκόρπισε θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο και στην ΕΡΤ, με την οποία συνεργαζόταν.

11437763 8F38 40BE B56F 9BD898577EE4

Ήταν απόφοιτος του London School of Economics και κατόπιν βασικός οικονομικός συντάκτης του «Βήματος» και ανταποκριτής στις Βρυξέλλες.

Ο Δημήτρης Πετυχάκης ήταν από τους πρώτους Έλληνες δημοσιογράφους που ήταν διαπιστευμένος στο ΔΝΤ και στην Παγκόσμια Τράπεζα, ενώ κάλυψε για τα κανάλια της ΕΡΤ Συνόδους Κορυφής της ΕΕ και το Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Ήταν επίσης και μέλος της επιτροπής διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Όμως το κακό για την ΕΡΤ δεν σταμάτησε εδώ καθώς μετά τον δημοσιογράφο Δημήτρη Πετυχάκη που έφυγε από τη ζωή, έγινε γνωστός και ο θάνατος του σκηνοθέτη της ΕΤ3 Απόστολου Τσιτσούλη.

EA43D521 FDEE 49BD A95F 57DA70840DAF

Ο 60χρονος επί σειρά ετών σκηνοθέτης του τρίτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του και βρέθηκε νεκρός, σήμερα το πρωί, από το γιό του.

Όπως έγινε γνωστό και όπως και ο ίδιος ο Απόστολος Τσιτσούλης είχε αναφέρει χθες σε ανάρτηση του στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τον ταλαιπωρούσε έντονα μια ίωση και λάμβανε αντιπυρετικά και βιταμίνες για να την αντιμετωπίσει, ενώ δήλωνε ότι η κατάσταση της υγείας του, εξαιτίας αυτής της ίωσης, δεν ήταν καλή.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στα Κοιμητήρια της Θέρμης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ