Έδειραν τον Αντύπα: Την ωρα που τραγουδούσε το Ειμαι στα Χάι μου έφαγε μπουνιά και είδε τον ουρανό σφοντύλι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα πραγματικά πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Αντύπας, όταν θαμώνας, ανέβηκε στην πίστα την ώρα που ο τραγουδιστής ερμήνευε την επιτυχία του “Είμαι στα χάι μου” και τον γρονθοκόπησε με τον τον ίδιο να αμύνεται, αλλά να μην ανταποδίδει τα χτυπήματα, συνεχίζοντας τη δουλειά του.

Τους δυο άνδρες προσπάθησε να χωρίσει μια λουλουδού που τύχαινε να είναι κοντά, όμως ο θαμώνας στράφηκε και εναντίον της, χτυπώντας κι εκείνη. Τότε κάποιοι άλλοι θαμώνες ανέβηκαν στην πίστα προσπαθώντας να ηρεμήσουν τον άνδρα που ήταν εκτός εαυτού.

@

♬ –

Η ορχήστρα δεν σταμάτησε να παίζει ενώ ο Αντύπας παρόλη την ένταση συνέχισε να τραγουδά. Το σκηνικό απαθανάτισε με την κάμερά του ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, ο οποίος ανέβασε το βίντεο στο Tik Tok γράφοντας: «Κατακριτέο γεγονός ‼ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα. Ο Αντύπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και φοβερό ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ