Παρίσι: Άνδρας τραυμάτισε άτομα με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναγερμός σήμανε νωρίς σήμερα το πρωί στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο μεγάλο σιδηροδρομικό σταθμό Gare Du Nord καθώς ένας άνδρας τραυμάτισε αρκετούς ανθρώπους πριν «εξουδετερωθεί» από την αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 06:45 (τοπική ώρα, 07:45 ώρα Ελλάδας) και οι λόγοι που ο άνδρας προχώρησε στην επιθετική ενέργεια είναι άγνωστος.

Την επίθεση έκανε γνωστή μέσω του Twitter ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν.Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο ύποπτος «εξουδετερώθηκε» από την αστυνομία.

«Ένα άτομο τραυμάτισε πολλούς ανθρώπους σήμερα το πρωί στο σταθμό Gare du Nord. Εξουδετερώθηκε γρήγορα. Ευχαριστώ την αστυνομία για την αποτελεσματική και θαρραλέα αντίδρασή της».

Νωρίτερα αστυνομική πηγή είχε επισημάνει ότι αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά με μαχαίρι από την επίθεση του άνδρα αυτού, ο οποίος συνελήφθη αμέσως. Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά πόσα είναι τα θύματα πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για 5 με 6 άτομα.

Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, αφού τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν ελαφρά, σημείωσε η αστυνομική πηγή.

Ο σταθμός Gare Du Nord είναι ο μεγαλύτερος της Ευρώπης και λειτουργεί ως κόμβος για τα τρένα προς το Λονδίνο και τη βόρεια Ευρώπη.  Ο σταθμός πλέον λειτουργεί κανονικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ