Κατέρρευσε στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου από συγκίνηση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Λύγισε» στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου εκφράζοντας την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί. Έντονη ατμόσφαιρα συγκίνησης υπήρξε στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, την ώρα που σχολίαζαν τη γέννηση του παιδιού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε όταν άκουσε τον Δημήτρη Γκουντάρα να μιλάει με όμορφα λόγια για εκείνη σχετικά με την επιθυμία της να κάνει παιδί. «Μέσα από την καρδιά μου, στο εύχομαι ειλικρινά γιατί καταλαβαίνω και αυτό είναι η αλήθεια σου πόσο πόσο πολύ το θέλεις. Αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να στο φέρει. Πολλές φορές το παρεξηγούν που το λες αλλά εγώ που σε γνωρίζω από κοντά ξέρω πόσο πολύ το θέλεις», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε από τα λόγια του Γρηγόρη Γκουντάρα σχετικά με την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί. «Μπορεί για κάποιους να μην είναι το τυχερό του. Διάβαζα πάλι κακίες. Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί; Το θεωρείτε κακό; Συγγνώμη με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ