Παγκοσμιο Σοκ: Νεκρή απο ανακοπή καρδιάς στα 54 της μόλις χρόνια η κόρη του Elvis Presley, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέθανε η Lisa Marie Presley, τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και κόρη του Elvis και της Priscilla Presley. Ήταν 54.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ τα καταστροφικά νέα που μας άφησε η όμορφη κόρη μου Λίζα Μαρί», επιβεβαίωσε η Πρισίλα σε μια δήλωση στο PEOPLE το βράδυ της Πέμπτης.

“Ήταν η πιο παθιασμένη δυνατή και στοργική γυναίκα που έχω γνωρίσει ποτέ. Ζητάμε ιδιωτικότητα καθώς προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη βαθιά απώλεια. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τις προσευχές. Αυτή τη στιγμή δεν θα υπάρξει κανένα άλλο σχόλιο.”

Το πρωί της Πέμπτης, ο Πρίσλεϊ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για πιθανή καρδιακή ανακοπή. Ένας εκπρόσωπος του Τμήματος Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι οι παραϊατρικοί ανταποκρίθηκαν στο 5900 μπλοκ της Νορμανδίας στο Calabasas για να περιθάλψουν μια γυναίκα στα 50 της που δεν ανέπνεε. Όταν έφτασαν, οι παραϊατροί ξεκίνησαν ΚΑΡΠΑ και, αφού διαπίστωσαν ότι ο ασθενής είχε «σημάδια ζωής», μετέφερε τη γυναίκα σε τοπικό νοσοκομείο για «άμεση ιατρική φροντίδα».

Ένας εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι η μονάδα στάλθηκε στη διεύθυνση για κλήση καρδιακής ανακοπής.

Πηγη: people.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ