Ο Συριζα για τις νέες αποκαλύψεις του Κυριακάτικου Documento του Κωστα Βαξεβάνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις νέες αποκαλύψεις του Documento αυτής της Κυριακής αναφέρεται ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σε σχέση με τους πραγματικούς λόγους που ο πρωθυπουργός είχε διατάξει την παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ.

36E7CE25 850A 4A38 8C3C 59DE38096847

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει τα ακόλουθα:

“Οι νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με τις οποίες η ΕΥΠ, που υπάγεται στον κ. Μητσοτάκης, όχι μόνο παρακολουθούσε τον Α/ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρο, αλλά είχε καταγράψει και ενδείξεις για μαύρο χρήμα, δεν αφήνουν περιθώρια σιωπής. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει:

Παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για «λόγους εθνικής ασφαλείας» ή για να τον εκβιάζει αναφορικά με τις αποφάσεις για τα εξοπλιστικά προγράμματα δισεκατομμυρίων που ήθελε να ελέγχει το Μέγαρο Μαξίμου;

Διαψεύδει τις αποκαλύψεις; Διότι εάν ισχύουν, ο μόνος λόγος για να τον κρατά στη θέση του είναι για να εκβιάζει τον αρχηγό του Στρατεύματος.

Ο κ. Μητσοτάκης που παριστάνει τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας δεν διστάζει να παίζει παιχνίδια με τις Ένοπλες Δυνάμεις στο βωμό των δισεκατομμυρίων των εξοπλιστικών.​”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ