Πάτωσε το My Style Rocks, η νέα ξεφτίλα του Σκαι – Μπούκωσε η τηλεοραση απο αηδίες και τηλε σκουπίδια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαύρα χάλια και φυσικα μονοψήφια νούμερα επιφυλαξε η πρεμιέρα του «My Style Rocks»! με τα θλιβερα μαντάτα για τη φιλόδοξη παραγωγή του Σκάι να κάνουν ανω κάτω το καναλι.

Το ριάλιτι μόδας του καναλιού του Νέου Φαλήρου πάτωσε στην πρεμιέρα του το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου επέστρεψε με «τυμπανοκρουσίες» και παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου και κριτές τον Δημήτρη Σκουλό, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Παρά τις αυξημένες προσδοκίες των συντελεστών του αλλά και του ίδιου του καναλιού το ριάλιτι μόδας δεν κατάφερε να προσελκύσει το κοινό, με τα μηχανάκια της Nielsen να καταγράφουν απογοητευτικά ποσοστά στην τηλεθέαση. Σύμφωνα με τις μετρήσεις, η πρεμιέρα του «My Style Rocks» σημείωσε τηλεθέαση 5,9% στο σύνολο και 6,9% στο δυναμικό κοινό.

Βέβαια, η Δευτέρα είχε ιδιαίτερη επικαιρότητα με την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και όσα έγιναν στη Μητρόπολη, στην ταφή του στο Τατόι και στο γεύμα στη «Μεγάλη Βρεταννία», και υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός από την ειδησεογραφία στα άλλα κανάλια. Οσο κι αν υπάρχει το άλλοθι της επικαιρότητας, τίποτα δεν δικαιολογεί τα μονοψήφια που έφερε το «My Style Rocks», το οποίο μας θύμισε στιγμές από την κριτική επιτροπή του πρώτου κύκλου από το «GNTΜ».

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε τις εννέα διαγωνιζόμενες στο ανανεωμένο πλατό και κάπως έτσι ξεκίνησε το πρώτο catwalk της σεζόν στο «My Style Rocks». Πάντως, η παραγωγή -κακά τα ψέματα- είχε πρόβλημα στον ήχο και για μεγάλο χρονικό διάστημα ακούγαμε τις φωνές των συντελεστών λες κι έβγαιναν από το πηγάδι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ