Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Σάλος στο instagram με το λουμπάγκο του Βασίλη Μπισμπικη απο υπερδραστηριότητα στις προσωπικές του σχέσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Το Πρωινό” με αφορμή ένα φιλί που έδωσε η Άννα Μαρία στον αείμνηστο τέως βασιλιά Κωνσταντίνο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδινε εκείνος, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται στο νοσοκομείο με λουμπάγκο και το πάνελ αναφέρθηκε και στα παθιασμένα φιλιά τα οποία αντάλλαξε με τη Δέσποινα Βανδή στην Αράχοβα, με την Άρια Καλύβα να λέει πως οι δυο τους φιλήθηκαν “σα να πλένονται γάτες” και ότι “αυτά τα φιλιά δεν είναι της αισθητικής της” και τονΓιώργο Λιάγκα να σχολιάζει χιουμοριστικά ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης έπαθε λουμπάγκο λόγω υπερβολικής ερωτικής δραστηριότητας.

Τα παθιασμένα φιλιά του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή στην Αράχωβα:


«Πάμε σε ένα πολύ ωραίο στιγμιότυπο που αφορά ένα αυθόρμητο φιλί που αντάλλαξε η Άννα Μαρία με τον Κωνσταντίνο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. Μπαίνει η Άννα Μαρία στο σπίτι και τον βλέπει. Μου κάνει εντύπωση επειδή η Άρια λέει συνέχεια για τη Βανδή και τον Μπισμπίκη»,
είπε στην αρχή ο Γιώργος Λιάγκας παρουσιάζοντας το θέμα που θα πρόβαλλαν με το τέως βασιλικό ζεύγος, με την Άρια Καλύβα να απαντά: «Δεν έχω δει το φιλί. Θέλω να το δω και να το σχολιάσω. Φαντάζομαι τον ασπάστηκε με διακριτικό τρόπο, δεν τον ασπάστηκε σαν να πλένονται γάτες γιατί αυτό είδαμε με την κυρία Βανδή και τον κύριο Μπισμπίκη στην Αράχοβα. Εμένα δεν με ικανοποιεί αυτό που είδα, δεν είναι της αισθητικής μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ