Η Μπαϊντά σκηνοθέτησε το θάνατο του 5χρονου κοριτσιού σε συνεργασία με τον Τούρκο δουλέμπορο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλύψεις – φωτιά από πρόσφυγα που βρισκόταν μαζί τους στη νησίδα

Μία μαρτυρία – φωτιά ενός εκ των προσφύγων που είχαν εγκλωβιστεί στην νησίδα του Έβρου τον Αύγουστο του 2022, έρχεται να αποκαλύψει το βρώμικο ρόλο της διαβόητης Μπαϊντά, αλλά και να καταδείξει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την δύναμη που διαθέτει το τουρκικό βαθύ κράτος. Οι πρόσφυγες όχι απλά προωθήθηκαν από τους Τούρκους στρατοχωροφύλακες στην νησίδα του Έβρου, αλλά ο Τούρκος δουλέμπορος βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με την Μπαϊντά η οποία έδινε οδηγίες στους πρόσφυγες.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή, ο αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει μάλιστα πως σκηνοθετήθηκε και ιστορία της «μικρής Μαρίας», που δήθεν έχασε τη ζωή της από τσίμπημα σκορπιού. Ο πρόσφυγας περιγράφει αναλυτικά την πορεία του που ξεκίνησε από τη Συρία και έπειτα από πολλές παλινωδίες κατέληξε στη νησίδα του Έβρου, όπου τους έσυραν κυριολεκτικά οι τουρκικές αρχές.

Η νησίδα βρισκόταν στην ελληνοτουρκική μεθόριο, ενώ όπως αποδείχτηκε, ήταν κατά το ήμισυ ελληνική, αλλά οι πρόσφυγες βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά της. Από όσα αναφέρει στην συνέντευξη του στην Καθημερινή, τις κινήσεις των προσφύγων καθοδηγούσε εξ αποστάσεως ο διακινητής που είχαν πληρώσει για να τους περάσει στην Ελλάδα.

Οι οδηγίες δίνονται μέσω μίας γυναίκας που βρισκόταν στη νησίδα, η οποία και διοχέτευε πληροφορίες και εικόνες στα κοινωνικά δίκτυα. Εκείνη όπως ισχυρίζεται, μετέφερε και την εντολή να σκηνοθετηθεί ακόμα και με τη χρήση μέικαπ ο θάνατος ενός πεντάχρονου κοριτσιού.

Πρόκειται φυσικά για την Μπαϊντά η οποία όπως αποδείχτηκε περνάει τον ελεύθερο της χρόνο στη Γερμανία, την Κωνσταντινούπολη και το Ντουμπάι. Αφού κατάφερε να διαφύγει από την Ελλάδα πριν λογοδοτήσει ενώπιον των διωκτικών αρχών.

Είναι απορίας άξιον γιατί η Ελλάδα δεν έχει εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά της Μπαϊντά προκειμένου να συλληφθεί και να αποκαλύψει όλο το εθνικά επικίνδυνο κύκλωμα.

Το ακόμα πιο ανησυχητικό στην συγκεκριμένη υπόθεση, είναι το πως οι Τούρκοι δουλέμποροιπου αποδεικνύεται πλέον ότι λειτουργούν μαζί με το τουρκικό βαθύ κράτος, είχαν τη δύναμη να ενεργοποιήσουν ξένα ΜΜΕ, ΜΚΟ και δημοσιογράφους, ώστε να διαδοθεί άμεσα και σε παγκόσμια κλίμακα, το στημένο σκηνικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ