Λιβύη: Συνάντηση Χαλίφα Χαφτάρ με αξιωματούχους Αμερικανικής Πρεσβείας και AFRICOM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ανώτατος Διοικητής των Αραβικών Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης, Στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, υποδέχθηκε σήμερα Τετάρτη στο γραφείο του στην έδρα της Γενικής Διοίκησης στη Βεγγάζη, τον Επιτετραμμένο στην Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην

Λιβύη, Λέσλι Όρντμαν, και τον Αναπληρωτή Διοικητή των Αμερικανικών Πολεμικών Αεροποριών στην Αφρική, Αντιπτέραρχο Τζον ντε Λαμοντάν, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Στρατάρχη.

Σύμφωνα με τα λιβυκά media, οι δύο πλευρές συζήτησαν τον συντονισμό ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της αεροπορίας, και τη σημασία της επανένωσης του λιβυκού στρατού υπό μια δημοκρατικά εκλεγμένη πολιτική ηγεσία.

Ο Επιτετραμμένος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Λιβύη, Λέσλι Όρντμαν, επισκέπτεται την πόλη της Βεγγάζης, όπου συναντήθηκε χθες Τρίτη με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Ακίλα Σάλεχ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με την πρεσβεία, συζήτησαν «τη σημασία της οικοδόμησης ενότητας και της γεφύρωσης των διαφορών για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λιβυκού λαού, συμπεριλαμβανομένης της επίτευξης του πολυαναμενόμενου αιτήματός του να επιλέξουν τους ηγέτες του».

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό ΠερισκόπιοΓιῶργος  Ἐχέδωρος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ