Η πρόεδρος και η εισαγγελέας του ειδικού δικαστηρίου διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του κόμματος Μητσοτάκη…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι άλλο θα ζήσουμε! Διαστρέβλωση ακόμα και των λεγομένων ανωτάτων δικαστικών λειτουργών προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο Μητσοτάκης! Μιλάμε για αδιανόητες καταστάσεις…

Για «διαστρέβλωση» των λεγόμενων της έκανε λόγο η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου, Όλγα Σμυρλή μετά από διάφορα δημοσιεύματα αλλά και την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ, που ανέφεραν ότι «η εισαγγελέας της έδρας του Ειδικού Δικαστηρίου ζήτησε τη διαβίβαση των πρακτικών της δίκης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για να ερευνήσει την υπόθεση».

Μάλιστα στην ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολίαζε: «Έτσι, ίσως μάθουμε για τις βαλίτσες και τους φακέλους που έφευγαν από το γραφείο του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα προς τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ωστόσο, η κ. Σμυρλή διευκρίνισε: «Αυτό που ζήτησα είναι να πάνε αρμοδίως και υπευθύνως να τα καταθέσουν. Αυτό είπα. Να μην έχουμε εδώ τέτοιες… Οποιεσδήποτε πολιτικές αντιπαραθέσεις, αλλού. Να πάνε αρμοδίως να τα καταθέσουν, να μην τα λένε εδώ για να λέγονται και να δημιουργούνται εντυπώσεις» ανέφερε, με την πρόεδρο του δικαστηρίου Ιωάννα Κλάπα να επιβεβαιώνει τη δήλωσή της.

«Ποιος ο λόγος που επελέγη το Ειδικό Δικαστήριο να ειπωθούν αυτά τα πράγματα; Και μάλιστα μετά από τόσα χρόνια» διερωτήθηκε η κ. Σμυρλή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ