Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Λοιδόρησαν εφευρέτη στο Dragon’s Den που τους πουλαγε μπρίκια με 190 ευρω το ένα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρεμιέρα έκανε η νεα εκπομπή του ΑΝΤ1 με την ονομασία Dragons’ Den και με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, στην οποια κορυφαίοι επιχειρηματιες παρατάνε τις δουλειές τους για να βγουν στην τηλεοραση να ακούν τον καθε τυχάρπαστο που ψάχνει για χρηματοδότη στην καθε παλαβή ιδέα του.

Ανάμεσα στους παίχτες που είδαμε το βράδυ της Πέμπτης ήταν και ο κύριος Νίκος Παργινός, επιχειρηματίας και εφευρέτης που βρέθηκε με αυτοπεποίθηση απέναντι από τους dragons προκειμένου να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή προσφορά, πουλώντας μπρίκια με 190 ευρω το ένα.

Ζητάω από εσάς 250.000 ευρώ και έχω σκοπό να δώσω το 5% της εταιρείας μου ή 8% σε πωλήσεις ειπε χαρακτηριστικά στους επενδυτες που γελούσαν απο μεσα και απο έξω τους.

Όσο η Μαρία Χατζηστεφανή προσπαθούσε με επιμονή να καταλάβει σε τι διαφέρει το συγκεκριμένο μπρίκι από τα υπόλοιπα και γιατί είναι τόσο υψηλή η τιμή του, τόσο ο διαγωνιζόμενος έφερνε στο τραπέζι λόγους που δεν μπορούσαν να καλύψουν κανέναν από τους τέσσερις dragons του νέου πρότζεκτ του ΑΝΤ1. Γι’ αυτό και το ένα «όχι» διαδεχόταν το άλλο. «Δεν μπορώ να υποστηρίξω ένα προϊόν, το οποίο είναι λάθος και να σας οδηγήσω να ξοδέψετε και άλλα χρήματα. Εγώ προτείνω ό,τι παραγωγή έχετε κάνει να την δώσετε δώρο στους φίλους σας, να κλείσετε την εταιρεία και να ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα προϊόντα» δήλωσε, μάλιστα, η επενδύτρια.

Αποχωρώντας ο διαγωνιζόμενος από την αίθουσα, όπου βρίσκονταν οι τέσσερις επενδυτές του Dragons’ Den, δήλωσε εμφανώς ενοχλημένος στην κάμερα τα εξής. «Όταν έχεις να κάνεις με τενεκέδες… Δεν μπορούν να καταλάβουν την ποιότητα ενός προϊόντος άρα πρέπει να το κάνεις μόνος σου. Έκανα, δεν έκανα την συμφωνία, δεν δίνω δεκάρα! Θα το προχωρήσω γιατί το πιστεύω και κάποια μέρα θα καταλάβουν τι λέω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ