Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Βομβα Βαξεβάνη: Ποιοι πιστεύει ο Μητσοτακης οτι δίνουν πληροφορίες στο Documento

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε διαδικτυακή του παρέμβαση ο Κώστας Βαξεβανης αναφερει:

Παρακολουθούσαν ακόμη και τη Ντορα Μπακογιαννη και την οικογένειά της. Ο Μητσοτάκης θεωρούσε ότι δίνουν πληροφορίες στο #Documento και σε εμένα. Επικίνδυνη κατάσταση

Υπό παρακολούθηση η οικογένεια Μπακογιάννη: Ο ίδιος ο Μητσοτάκης γνώριζε τις συνομιλίες!

Επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη της εφημερίδας «Εστία της Κυριακής» όταν πριν από μια εβδομάδα έγραφε πως μέλη της οικογένειας Μπακογιάννη είχαν στείλει τα κινητά τους σε ξένη χώρα προκειμένου να ελεγχθούν.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento της Κυριακής τεκμηριώνει την παρακολούθηση μέσω του συστήματος Predator που βρισκόταν το σύνολο της οικογένειας Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με το Documento, η οικογένεια Μπακογιάννη είχε αντιληφθεί ότι υπάρχει παρακολούθηση όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε σε μέλος της και δήλωσε ότι γνωρίζει περιεχόμενο συνομιλίας που είχε γίνει με τον Κώστα Βαξεβάνη! 

Όπως αναφέρει ο Κ. Βαξεβάνης, στη λίστα όσων παρακολουθούνταν με Predator που είχε η εφημερίδα του στην κατοχή της, υπό παρακολούθηση ήταν μόνο η μητέρα του παιδιού του Δημάρχου Μαίη Ζανή.

A8EDB742 62F3 4D18 B435 CC65A8CD570C
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με την αποκάλυψη για την παρακολούθηση της οικογένειας Μπακογιάννη

Όπως αποκαλύπτει ο Κώστας Βαξεβάνης, στις 28 Απριλίου 2022, το μεσημέρι, είχε επικοινωνήσει με την Αλεξία Μπακογιάννη, ως διευθύντριας συμβούλου της διαφημιστικής εταιρίας ΑIA, με αντικείμενο της συζήτησης το ενδιαφέρον πελατών της για διαφημίσεις στην εφημερίδα. Ο Κ. Βαξεβάνης, πάνω στη συζήτηση ενημέρωσε την Αλεξία Μπακογιάννη ότι στο φύλλο που θα κυκλοφορούσε αποκάλυπτε για την πρόσληψη του γιου Μητσοτάκη στο Στρασβούργο, από ισπανό ευρωβουλευτή, με την Αλεξία να θεωρεί λάθος το θέμα λέγοντας «τι φταίει το παιδί».

Στην έρευνα που -σύμφωνα με τον εκδότη του Documento- διέταξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη διαρροή του θέματος, του είπαν σύμφωνα με το δημοσίευμα πως η πηγή ήταν η οικογένεια της Ντόρας και, συγκεκριμένα, η κόρη της Αλεξία. Ο Κυριάκος αμφισβήτησε τον συνομιλητή του λέγοντας πως η Αλεξία δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, ο συνομιλητής του επέμενε: «Κυριάκο, μην επιμένεις, έχουμε στοιχεία. Υπάρχουν όσα ειπώθηκαν στο τηλέφωνο».

Το Documento περιγράφει τη σφοδρή αντιπαράθεση που ακολούθησε, αλλά και ότι χρειάστηκε διαμεσολάβηση έμπιστου προσώπου του Κυριάκου και της Ντόρας προκειμένου να διευθετηθεί η κρίση που υπήρχε με αλλεπάλληλες επικοινωνίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ