Έριξε το instagram η ερωτική εξομολογηση του Πότη απο τη Γη της Ελιάς για την Γυναίκα με τα Μαύρα του The Chase που παρουσιάζει η Μαρια Μπεκατωρου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια άκρως ευρηματική σκηνή στη Γη της Ελιάς που κατάφερε και συνδύασε την πλοκή του σήριαλ με το γνωστό τηλεπαιχνίδι του Mega, The Chase που παρουσιάζει με επιτυχία η Μαρια Μπεκατωρου.

EA058FBA EE53 4535 AD5F 7CE605A905FD

Ο Πότης που στη Γη της Ελιάς δίψα για γνώση ερωτεύεται ξαφνικά την Chaiser του παιχνιδιού The Chase του Mega, την περιβόητη Γυναίκα με τα μαύρα που ειναι ”τέρας” γνώσεων και εξομολογείται το πάθος του στους θαμωνες του καφενείου του.

98EBF92D 6827 41CC 9532 8FE807C357FA

Οπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια για το νεο πάθος του συμπαθέστατου Πότη έριξαν το διαδίκτυο με τα social media να παίρνουν φωτια. Αν μαλιστα οι σεναριογράφοι κάποια στιγμή κανονίσουν και μια guest συμμετοχή του Πότη στο τηλεπαιχνίδι του Mega ώστε να συναντήσει το Ίνδαλμα του απο κοντά θα τα εχουμε δει όλα.

3CBA0A18 3F50 4947 902D 2CDC0FDCA274

Η Μαρία Μάρκου ή αλλιώς “Μυστηριώδης Γυναίκα με τα Μαύρα”, που… κυνηγά τους παίκτες στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, μίλησε πρόσφατα για το πώς έφτασε να αποτελεί μέρος της τηλεοπτικής καθημερινότητάς μας.

Αρχικά, αποκάλυψε το μότο της ζωής της, τη γαλλική ρήση «Ζήσε κρυφά, ζήσε ευτυχισμένος». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα μου, τον τελευταίο καιρό. Όχι μόνο το ενδυματολογικό look αλλά και τον τρόπο σκέψης μου», είπε χαρακτηριστικά.

Για το ψευδώνυμο που της έχει δοθεί στο παιχνίδι, η ίδια δήλωσε: «Το προσωνύμιό μου δεν ήταν δική μου επιλογή, ήταν επιλογή των εξαιρετικών συνεργατών που έχουμε στο “The Chase”. Δυσκολεύτηκα να το αποδεχθώ στην αρχή, αλλά με πολλή συζήτηση όχι μόνο το αποδέχθηκα, το αγάπησα και το υποστηρίζω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πιστεύω».

Κατάγεται από το Άστρος Κυνουρίας του νομού Αρκαδίας. Έχει παντρευτεί και χωρίσει δύο φορές. Είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ και επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστήμιου, της Νομικής Σχολής και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Έχει κάνει μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην εφαρμοσμένη επικοινωνιολογία στο Πολυτεχνείο του Βερολίνου. Εργάζεται στο τμήμα Στατιστικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η ίδια είναι ιδιαιτέρως φιλόζωη και ασχολείται με τα αδέσποτα σκυλιά. Χαλαρώνει παίζοντας πιάνο, κάνοντας γιόγκα και κολύμβηση.

Πληροφορίες για τη Γυναίκα με τα Μαύρα απο το news247.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ