Ιμια: Μέλη του πληρώματος της φρεγάτας «Αδρίας» μιλούν στον ΑΝΤ1

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύο μέλη του πληρώματος της φρεγάτας «Αδρίας», της πρώτης φρεγάτας που έσπευσε στο σημείο, περιγράφουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου σε βιντεο του 2019  άγνωστες πτυχές του θερμού επεισοδίου με την Τουρκία.

«Η πατρίδα μας καλεί να κάνουμε το καθήκον μας, ο Άγιος Νικόλαος η πλώρη μας και η Παναγιά μαζί μας» λέει ο ένας στρατιωτικός.

«Αρχίζουν να παίζουν τα εμβατήρια… Εδώ ξεκίνησαν όλα, εκείνο το πρωινό, χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί μας ειδοποίησαν να φθάσουμε στον ναύσταθμο το πρωί» λέει ο Γιώργος Καλίκης, καμαρότος της φρεγάτας.

«Δεν ξέραμε τι συμβαίνει, πηγαίναμε στο άγνωστο… Η βροντερή και ανατριχιαστική φωνή του κυβερνήτη μου, ακόμη και τώρα ανατριχιάζω που το λέω, λέει στα μεγάφωνα ‘η πατρίδα μας καλεί να κάνουμε το καθήκον μας, ο Άγιος Νικόλας στην πλώρη μας και η Παναγιά μαζί μας» προσθέτει ο Σταύρος ενώ ο Γιώργος περιγράφει καρέ καρέ τις δραματικές στιγμές: «Κάποια στιγμή αρχίζουν να παίζουν εμβατήρια εμψυχωτικού χαρακτήρα οπότε όλοι αντιληφθήκαμε ότι συμβαίνει κάτι κακό» λέει ενώ γύρω τους επικρατου΄σε συσκότιση και ήταν όλοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ