Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Έστησαν ενέδρα στον πρόεδρο των Πομάκων Ξάνθης και τον άφησαν αιμόφυρτο και αναίσθητο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς φαίνεται ότι η Άγκυρα έχει ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς που διαθέτει στην Θράκη. Τουλάχιστον ύποπτο είναι το σοβαρό περιστατικό που συνέβη στην Ξάνθη με θύμα τον πρόεδρο του Συλλόγου Πομάκων.

Ο Αχμέτ Ιμάμ δέχτηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι φαίνεται ότι του έστησαν ενέδρα. Μάλιστα μετά την επίθεση τον άφησαν αιμόφυρτο και αναίσθητο στον δρόμο!

«Κυκλοφορούσα στον δρόμο και ένιωσα έναν δυνατό χτύπο στην πλάτη και έπεσα κάτω. Με πλάκωσαν με κλωτσιές στο κεφάλι, στα πλευρά μου. Αλλά στο κεφάλι έφαγα τόσες κλωτσιές που έχασα τις αισθήσεις μου» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Αlpha.

Αφού συνήλθε και έφτασε με δυσκολία στο σπίτι του, εκεί διαπίστωσε πως του είχαν πάρει μόνο τα χρήματά του και όχι άλλα πράγματα, με τον ίδιο να υποψιάζεται πως δεν πρόκειται για μια απλή ληστεία.

«Αυτό που υποψιάζομαι περισσότερο είναι τους ανθρώπους του Ερντογάν που είναι παντού εδώ στη Θράκη και λιγότερο ένα τυχαίο γεγονός», πρόσθεσε ο Αχμέτ Ιμάμ που είναι εκδότης της πομαδικής εφημερίδας Ζαγάλισα και έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο του τουρκικού προξενείου και των ανθρώπων του.

«Ο Ερντογάν θέλει να αφομοιώσει τους Πομάκους και να τους κάνει τους αυριανούς Γενίτσαρους» συμπλήρωσε, αναφέροντας το περιστατικό όταν ο εγγονός του είχε βρει σφαίρα στο μπαλκόνι του σπιτιού τους: «Δεν είναι κυνηγετική αλλά στρατιωτική. Του είπα ότι είναι δική μου για να μην φοβηθεί η οικογένεια ότι μας απειλούν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ