Ρώσος αξιωματούχος προσφέρει χρηματική αμοιβή σε όποιον καταστρέψει «Leopard» ή «Abrams»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με έναν «περίεργο» τρόπο να αντιμετωπίσει τα δυτικά τανκς στα μέτωπα μάχης στην Ουκρανία, ένας Ρώσος «ομοσπονδιακός» αξιωματούχος αποφάσισε να προσφέρει μια οικονομική ανταμοιβή για κάθε στρατιώτη που καταστρέφει ένα γερμανικό άρμα μάχης Leopard ή ένα αμερικανικό τανκ Abrams.

Ο κυβερνήτης της περιοχής  Τρανς Μπαϊκάλ, Αλεξάντερ Οσίποφ, αποφάσισε να προσφέρει οικονομική ανταμοιβή σε κάθε στρατιώτη από την περιοχή του που καταστρέφει ή καταλαμβάνει ένα αμερικανικό τανκ «Abrams» και ένα γερμανικό «Leopard» στην περιοχή της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

 Η γραμματέας Τύπου του κυβερνήτη της περιοχής, Λιούμποφ Χριστιάκοβα, είπε ότι στόχος της πρωτοβουλίας είναι να ενθαρρύνει τους μαχητές να αντιμετωπίσουν αυτά τα άρματα μάχης, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

H Χριστιάκοβα ανέφερε ότι η οικονομική ανταμοιβή είναι μεταξύ 1.500 και 43.000 δολαρίων (100.000 έως 3 εκατομμύρια ρούβλια) και θα καταβληθεί στο άτομο που θα καταστρέψει ή θα καταλάβει το δυτικό τανκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Τρανς-Μπαϊκάλ είναι μια ρωσική ομοσπονδιακή οντότητα που βρίσκεται πέρα ​​από τη λίμνη Μπαϊκάλ.

Από την πλευρά του, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Ντένις Πουσίλιν, χαιρέτισε την πρωτοβουλία για επιβράβευση Ρώσων στρατιωτών στη Ζώνη Ειδικών Επιχειρήσεων για την κατάληψη ή καταστροφή αμερικανικών αρμάτων μάχης Abrams και γερμανικών αρμάτων Leopard.

2

 Είπε, «Θεωρώ επίσης ότι η προσφορά Ρώσων επιχειρηματιών να προσφέρουν ανταμοιβές σε όποιον αρπάζει ή καταστρέφει ένα δυτικό τανκ, είναι μια καλή κινητήρια ενέργεια. Η εθνική επιχείρηση συμβάλλει επίσης στην επίτευξη της νίκης».

Η Γερμανία είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της να προμηθεύσει στην Ουκρανία άρματα μάχης Leopard 2 και να επιτρέψει σε άλλες χώρες να προμηθεύουν το Κίεβο με άρματα μάχης του ίδιου τύπου, από τα δικά τους οπλοστάσια.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν , η κυβέρνησή του θα παραδώσει στην Ουκρανία μια σειρά από άρματα μάχης Abrams.

Rossiyskaya Gazeta

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό ΠερισκόπιοΓιῶργος  Ἐχέδωρος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ