Ο γιός του Μπάιντεν εκβίασε σεξουαλικά υπάλληλο για να την πληρώσει!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, εκβίασε υπάλληλό του που έπαιρνε μισθό 767 ευρώ, με δεδουλευμένα που της χρωστούσε, για να κάνουν βιντεοκλήση στην οποία θα αυτοϊκανοποιούνταν γυμνή.

Η αποκάλυψη έγινε, σύμφωνα με την «Daily Mail», από προσωπικά μηνύματα του Χάντερ στον χαμένο, φορητό υπολογιστή του. Ο γιος του προέδρου είχε ερωτική σχέση με την 29χρονη τότε γυναίκα, η οποία εργαζόταν στο νομικό γραφείο του Owasco την περίοδο 2018 – 2019 και μάλιστα είναι η τέταρτη εργαζόμενη στην εταιρία του με την οποία τα είχε φτιάξει.

Τον Ιανουάριο του 2019 η γυναίκα έστειλε μήνυμα στον Χάντερ ζητώντας τα μηνιάτικα που τις χρωστούσε, γιατί δεν είχε λεφτά ούτε για το ενοίκιο. Εκείνος της απάντησε ότι θα της τα έδινε μόνο με τον όρο να κάνουν βιντεοκλήση μέσω FaceTime στην οποία να είναι και οι δύο γυμνοί.

«Τοποθέτησε το κινητό σου με τέτοιον τρόπο που να μπορώ να σε κατασκοπεύω ενώ θα κάνεις ντους» τής έγραψε και πρόσθεσε ότι «θέλω να μου δείξεις πώς παίζεις με τον εαυτό σου». Η γυναίκα απάντησε θετικά και αργότερα ο Χάντερ τής κατέβαλε συνολικά 2.500 ευρώ μέσω Apple Pay.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ