Σπάραξαν καρδιές στους επικηδείους του συναδέλφου και του αδελφού του σμηναγού Τσιτλακίδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύσσωμο το μικρό χωριό Γρανίτης, στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας αποχαιρέτισε σήμερα με απέραντο θρήνο και θλίψη τον σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν το Phantom που οδηγούσε έπεσε ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Μετά την ολοκλήρωση της εξοδίου ακολουθίας, ο συνάδελφοςτου αδικοχαμένου πιλότου όπως και ο αδελφός του εξέφρασαν τα συναισθήματα όλων και ράγισαν καρδιές με τους συγκινητικούς επικηδείους που εκφώνησαν.

Μια αξιοθαύμαστη περιγραφή του ανθρώπου και του συναδέλφου που ήταν ο Ευστάθιος Τσιτλακίδης έκανε ο φίλος και συνάδελφος που θα τον πάντρευε με την σύντροφό του, Μαρία.

«Το θλιβερό άγγελμα του θανάτου σου πότισε με απέραντη θλίψη και ανείπωτο πόνο τις καρδιές της οικογένειάς σου και των συναδέλφων σου.

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας σου στάθηκες κοντά σε όλους ως θαυμάσιος άνθρωπος, άριστος συνάδελφος και συνεργάτης υπηρετώντας άοκνα την Πολεμική Αεροπορία και τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ παράλληλα ήσουν υπόδειγμα τέκνου για τους αγαπημένους σου γονείς.

Η μοίρα δεν σε άφησε να ολοκληρώσεις το θαυμαστό έργο σου πάνω στα ατσάλινα φτερά σου αφήνοντας ένα κενό στην οικογένειά σου και την Πολεμική Αεροπορία. Υπήρξες έντιμος και ευθύς χαρακτήρας, ειλικρινής στις σχέσεις σου. Θρηνούμε τη λεβεντιά που χάθηκε, τον γιο, τον φίλο, τον αξιωματικό που έφυγε για το αιώνιο ταξίδι. Η οικογένειά σου, που μέχρι σήμερα σε στήριζε με περίσσευμα ψυχής, χάνει ένα εκλεκτό τέκνο. Το ήθος και η ευγένειά σου ξεχώριζε. Πέρασες στην αιωνιότητα και την ιστορία αλλά την αγάπη μας την είχες στη ζωή θα την έχεις για πάντα.

https://youtu.be/RftsRzB6fGI

Τη θύμησή σου δεν θα την ξεχάσουν οι λατρεμένοι γονείς και οι συνάδελφοί σου. Η πατρίδα μας σε κατατάσσει ανάμεσα στους ήρωες που θυσιάστηκαν για να διατηρήσει την ελευθερία της. Η Πολεμική Αεροπορία χάνει ένα αξιότατο στέλεχός της. Η μοίρα του ανθρώπου είναι τέτοια, έρχεται και φεύγει χωρίς να τελειώσει τα όνειρά του. Με μεγάλη θλίψη σου απευθύνουμε τον ύστατο χαιρετισμό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της μακεδονικής γης που θα σε σκεπάσει. Ο πανάγαθος Θεός ας δίνει δύναμη στους γονείς σου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ