Η αλήθεια για τα δανεικά του Πούτιν στον Τσίπρα και ο έρωτας του Κυριάκου με τον Λαφαζάνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φαίνεται ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, εξελίσσεται σε μούσα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μεγάλο μέρος της προεκλογικής εκστρατείας του Κυριάκου βασίζεται στους ισχυρισμούς Λαφαζάνη.
Μέχρι σήμερα, ο Κυριάκος άντλησε έμπνευση από τις ιστορίες του συμπαθέστατου Λαφαζάνη, όσον αφορά τις υποκλοπές, τους πλειστηριασμούς, την κωλοτούμπα στο δημοψήφισμα. Τώρα, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο. Τα υποτιθέμενα δανεικά που ζήτησε ο Τσίπρας από τον Πούτιν, γεγονός που φυσικά ποτέ δεν συνέβη.

Θα σας αποκαλύψω λοιπόν για πρώτη φορά ποια είναι η αλήθεια πίσω από την συγκεκριμένη ιστορία, την οποία αναπαρήγαγε νωρίτερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Ο οποίος φαίνεται ότι έχει ζηλέψει την δόξα του Γκαίμπελς…

Ήταν οι στιγμές το καλοκαίρι του 2015 όπου γινόταν προσπάθεια να βρεθεί μία μέση λύση, Πρακτικά, να κοπούν περί τα 16 δισεκατομμύρια από τα μέτρα του δεύτερου μνημονίου, προκειμένου να υπογραφεί μία νέα συμφωνία με την ΕΕ ώστε η χώρα να παραμείνει στην ευρωζώνη. Η σύσκεψη γινόταν στο προεδρικό μέγαρο, με τον Προκόπη Παυλόπουλο να πιέζει τον Ολάντ ώστε να βγει μπροστά και να συγκρουστεί με την Μέρκελ, αλλά κυρίως με τον Σόιμπλε, ο οποίος για τους δικούς του σκοτεινούς λόγους, ήθελε την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης. Με άτακτη χρεοκοπία πριν ακόμα από το δημοψήφισμα. Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Τότε ακριβώς ήταν που ο Λαφαζάνης σήκωσε αντάρτικο, λέγοντας ότι δεν χρειαζόταν να έχουμε καμία συμφωνία με την ΕΕ, καθώς όπως ισχυριζόταν, είχε συμφωνήσει με τον Πούτιν προκειμένου η Ελλάδα να δανειστεί τα ποσά που χρειαζόταν.

Ο Τσίπρας δεν είχε ιδέα για κάτι τέτοιο. Ουδέποτε είχε μιλήσει με τον Ρώσο πρόεδρο για δανεικά, πολλώ δε να έχει συμφωνήσει. Μπροστά όμως στις διαβεβαιώσεις του Λαφαζάνη, πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον Πρόεδρο Πούτιν στο Κρεμλίνο, μέσα από το Προεδρικό Μέγαρο! Επιβεβαιώνοντας φυσικά αυτό που ήδη γνώριζε. Ότι ουδέποτε είχε γίνει συζήτηση για δανεικά από την Ρωσία!

Πηγη: Μαξιμος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ