Συνεχίζει να προκαλεί το πανελλήνιο η Σακελλαροπούλου: Φρούριο το Κολωνάκι για να φάει!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 30 Ιανουαρίου, ανήμερα των Τριών Ιεραρχών, ακόμα και το πολυσύχναστο Κολωνάκι είχε ερημώσει λόγω του κρύου και της βροχής. Ξαφνικά, γύρω στις 9.30, τόσο η οδός Χάρητος όσο και οι γύρω από την Πατριάρχου Ιωακείμ δρόμοι γέμισαν πολυτελή αυτοκίνητα, συνοδευτικά και σωματοφύλακες!

Αιτία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», ήταν η εμφάνιση της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο in και πολύ διάσημο και αγαπητό στους κοσμικούς κύκλους εστιατόριο Ράτκα.

Η Πρόεδρος συνοδευόταν από τον σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη, ενώ στο τραπέζι τους τούς περίμενε και τους υποδέχτηκε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης, η ασφάλεια του οποίου λέγεται ότι είχε εισβάλει (μυστικά και διακριτικά) ακόμα και μέσα στο εστιατόριο!

Στο δείπνο ήταν ακόμα συνδαιτυμόνες μέλη δύο γνωστών εφοπλιστικών οικογενειών. Με εξαίρεση τα μέτρα ασφαλείας, που όπως είναι φυσικό συνοδεύουν πάντα στις εξόδους τους τόσο τον πρέσβη όσο και την Πρόεδρο, η παρέα δείπνησε διακριτικά και λιτά με λευκό κρασί, τιμώντας τα must πιάτα του εστιατορίου, όπως είναι το φιλέτο στην πέτρα, το κινέζικο κοτόπουλο και τα wonton στον ατμό!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ