Ο Πάνος Καμμένος υπήρξε υπουργός της κυβέρνησης που «δεν συνεργάστηκε με τα άκρα» κ. Ανδρουλάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην φωτογραφία ο Πάνος Καμμένος αγκαλιά με το πατέρα του εθνομάρτυρα αντάρτη Θεοφίλου Γεωργιάδη, ο οποίος δολοφονήθηκε από προδότες που ως αμοιβή πήραν 5 kg τουρκικής ηρωίνης. Όταν αγκάλιασε τον πατέρα του ήρωα, είπε πως είναι η πιο σημαντική στιγμή σε ολόκληρη την πολιτική του σταδιοδρομία.

Όταν το κόμμα σας συνεργάστηκε με τον Άδωνι, τον Πλεύρη και τον Βορίδη, για να βγάλουν λεφτά εφοπλιστές και εργολάβοι όπως αποκάλυψε ο κυβερνητικός εταίρος Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Πάνος Καμμένος αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά για να μην γίνει συνένοχος στο έγκλημα του PSI. 

Αντιθέτως, ο Πάνος Καμμένος υπήρξε υπουργός στην πατριωτική κυβέρνηση που γκρέμισε το κόμμα σας, το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, μαζί με το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Ήταν εκείνη ακριβώς την κυβέρνηση που δια στόματος του φυσικού ηγέτη της παράταξης, πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, αρνήθηκε να συνεργαστεί με τα άκρα, με τον Πλεύρη, τον Άδωνι και τον Βορίδη δηλαδή που εσείς τους κάνατε υπουργούς, προτιμώντας να προσφύγει στις κάλπες λέγοντας όλη την αλήθεια από το να προσκολληθεί στην καρέκλα της εξουσίας με την βοήθεια της διαπλοκής και των νταβατζήδων που σας έκαναν κυβέρνηση, γράφοντας τότε ότι το ΠΑΣΟΚ θα έσβηνε τα χρέη από τις τράπεζες.

Ήταν η κυβέρνησης της περήφανης εξωτερικής πολιτικής που σκόπευε να κάνει την Ελλάδα αυτάρκη και αυτόνομη.

Αλλά και ως υπουργός άμυνας ο Πάνος Καμμένος θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που  για πρώτη φορά Άλλαξε τις ισορροπίες στο Αιγαίο υπέρ της Ελλάδας! Ο άνθρωπος που κατάφερε να επιτύχει την αναβάθμιση των F 16 με ελάχιστο μάλιστα κόστος, την ίδια στιγμή που πέταγε την Τουρκία έξω από το πρόγραμμα των F 35.

Ήταν ο πρώτος δυτικός αξιωματούχος που επισκέφτηκε τον ηγέτη της Αιγύπτου Αλ Σίσι, επιτυγχάνοντας την μεγαλύτερη αμυντική συμφωνία που έχει κάνει η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, Όταν το δικό σας κόμμα υποκλινόταν στον Ισλαμοφασίστα Μόρσι, επειδή έτσι το ζητούσε η Κλίντον.

Το σημαντικότερο όλων, ο Πάνος Καμμένος μπήκε στο στόχαστρο της Τουρκίας και των εδώ βρώμικών πρακτόρων της, οι οποίοι ξόδεψαν πακτωλό χρημάτων με μοναδικό στόχο για να τον εξοντώσουν.

Ο Πάνος Καμμένος δεν έκανε πίσω, δεν συμβιβάστηκε με τους προδότες, συγκρούστηκε με τους κλέφτες και τους απατεώνες που πλήγωσαν και πληγώνουν την Ελλάδα, πληρώνοντας το τίμημα. Ουδέποτε όμως δέχτηκε να συμβιβαστεί με τα  αντεθνικά κτήνη και τους απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, ουδέποτε συνεργάστηκε με τα άκρα για να επιβιώσει πολιτικά ή οικονομικά.

Αλήθεια, κυρία Ανδρουλάκη, ποια είναι η στάση των ίδιων καθαρμάτων, εκβιαστών και συκοφαντών απέναντι σας;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ