Ο «στρατός» του Ερντογάν βλέπει αμερικανική συνωμοσία πίσω από τον σεισμό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο στρατός των τρολ του Προέδρου Ερντογάν βρήκε φαίνεται τον τρόπο να εκμεταλλευτεί και τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων λόγω του σεισμού στην Τουρκία. Άλλωστε το κλίμα είναι προεκλογικό και ο σουλτάνος θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία.

Ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Τούρκου προέδρου, ξεκίνησε μια εκστρατεία προπαγάνδας διαδίδοντας την ύπαρξη «αμερικανικής συνωμοσίας» πίσω από τους σεισμούς.

Η θεωρία αυτή θέλει το αμερικανικό πολεμικό πλοίο USS Nitze (φωτό), που πρόσφατα ελλιμενίστηκε στην Κωνσταντινούπολη, να προκάλεσε τις απανωτές σεισμικές δονήσεις με τη χρήση του συστήματος HAARP.

Το κλείσιμο των δυτικών πρεσβειών σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους του Ερντογάν, ήταν ο προπομπός για την συγκεκριμένη «επίθεση», η οποία γίνεται ως «αντίποινα» στην Τουρκία επειδή δεν υπογράφει το πρωτόκολλο της ένταξης της Σουηδίας και της Φιλανδίας στο ΝΑΤΟ…

Δεν αποκλείεται να ακούσουμε τους συγκεκριμένους και ισχυρισμούς και από επίσημα χείλη στο άμεσο χρονικό διάστημα. Άλλωστε ο Ερντογάν έχει αποδείξει πως δεν ενδιαφέρεται ούτε για το λαό του, ούτε για την αλήθεια. Θα κάνει τα πάντα προκειμένου να εκλεγεί ξανά πρόεδρος και να γλιτώσει από τις συνέπειες των πράξεών του.

Δείτε ενδεικτικές αναρτήσεις:

F3F8B495 C879 4410 8361 78BF56DFEE870D822E64 DB17 4F47 89D5 76B372B85243

ΔΗΜΟΦΙΛΗ